Sziasztok. Egy yamaha mint 1yu robogóról szólna a kérdésem. Pöccre indul de csak alapjárat van. Nem emelkedik semennyit a fordulat hiába húzom a gázt nem reagál. Ami lett javít a:henger fúrás új dugó, karbi, szimeringek, csapágyák, membrán! Előtte is ez volt a hibajelenség. Mi lehet a gond?
Amire betöltött 21 lesz addigra sportos 120 leszek
Már most nagyon sportos vagyok ám, minden nap reggel este 5-6 km távolságra el szoktam nézni, közte meg ott a sok sok kis rövidtávú nézés
Gyerek is el akar menni USA valami játék fesztivál a fő cél, de kb egy hónapot akár ott lenni
Aztán minimum nekem is el kellene kísérni, bár ha az anyja nem jön jelentősen meg fog nőni a költség mert kint a ribik se olcsók
Csak még kell várni hogy legyen 21 éves mert addig sok helyen kiskorú
Azért az kb 3x annyi mint a "natúr" helyen az átlagos
Itthon is 3x annyiért mint a mekiben van egész jót kapni
Szóval ott se mindenhol nagykanállal esznek
Nagyon jó volt a hely is, olyan autentikus amerikai csehó mint a filmekben, olyan helyi arcokkal akiknek egy szavát sem érted, ráadásul a vegasi jégkorongcsapat meccse ment a tévékben
Már most nagyon sportos vagyok ám, minden nap reggel este 5-6 km távolságra el szoktam nézni, közte meg ott a sok sok kis rövidtávú nézés
Aztán minimum nekem is el kellene kísérni, bár ha az anyja nem jön jelentősen meg fog nőni a költség mert kint a ribik se olcsók
Csak még kell várni hogy legyen 21 éves mert addig sok helyen kiskorú
http://youtu.be/Jr9DM3St0vA
Ezek a jelzok,alig varom,hol lesz olvashato?
Mivel újjá építette a motort, ezért egy újjá építős cikket lehet írni
De még az is elképzelhető, hogy krimi lesz belőle
A Strtosphere tetejére menj fel a vidám parkba ☝️
Itthon is 3x annyiért mint a mekiben van egész jót kapni
Szóval ott se mindenhol nagykanállal esznek