Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmm...Vajon a gázbowden nincs elszakadva?Esetleg a markolatnál vagy a karbiban kiadva?
Sziasztok. Egy yamaha mint 1yu robogóról szólna a kérdésem. Pöccre indul de csak alapjárat van. Nem emelkedik semennyit a fordulat hiába húzom a gázt nem reagál. Ami lett javít a:henger fúrás új dugó, karbi, szimeringek, csapágyák, membrán! Előtte is ez volt a hibajelenség. Mi lehet a gond?
Amire betöltött 21 lesz addigra sportos 120 leszek
Már most nagyon sportos vagyok ám, minden nap reggel este 5-6 km távolságra el szoktam nézni, közte meg ott a sok sok kis rövidtávú nézés
Nem is beszélve a repülő súly feláráról.
Valami halo filmben is ilyesmi emberek voltak, elég fura fejük volt a páncél alatt is
Gyerek is el akar menni USA valami játék fesztivál a fő cél, de kb egy hónapot akár ott lenni
Aztán minimum nekem is el kellene kísérni, bár ha az anyja nem jön jelentősen meg fog nőni a költség mert kint a ribik se olcsók
Csak még kell várni hogy legyen 21 éves mert addig sok helyen kiskorú
A Boston Dynamics robotkutyáiról....
Mittomén,csak láttam az eredetit és nem találom,idegesít.
Mer mi ez a faszság? Az se derült ki ebböl.
Ezt a hulye tancot honnan masoltak?Melyik agyament egyuttestol?

http://youtu.be/Jr9DM3St0vA
Akkor az Borsi Árpádos lesz:)
Nagyszerű.

Ezek a jelzok,alig varom,hol lesz olvashato?
Fantasztikus
Meg fogsz lepődni!
Mivel újjá építette a motort, ezért egy újjá építős cikket lehet írni
De még az is elképzelhető, hogy krimi lesz belőle
Festőset.
Erröl milyen cikket lehet irni?
Te, ott akkora parkoló van ám, hogy mire ki, meg visszacaplatsz a vizedért, újra megszomjazol
Hol szálltál meg?
A Strtosphere tetejére menj fel a vidám parkba ☝️
Azért az kb 3x annyi mint a "natúr" helyen az átlagos
Itthon is 3x annyiért mint a mekiben van egész jót kapni
Szóval ott se mindenhol nagykanállal esznek
Las Vegas
Merre vagy?
Nagyon jó volt a hely is, olyan autentikus amerikai csehó mint a filmekben, olyan helyi arcokkal akiknek egy szavát sem érted, ráadásul a vegasi jégkorongcsapat meccse ment a tévékben
Nagyon guszta.
Nem volt nagy, 8 oz az étlap szerint ami 225g körül van.