Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ezért pippantott le egy hajléktalant, mert nem látta, hogy az nem egy kecske!
Mit vársz mást a kisgyerektől aki 160ért akar venni atomerőmű laptopot
Aztán nem érti mi lehet a hiba az egyenletben
Befejeztem.
Ez hol felszólító mód ?!
ja es senki se mondja mit csinaljak.."Buta vagy, ha egyszer kipróbálnád"...........aha.Persze,csak te.
Mindig is egy segg voltal,nem hazuttolod meg magad.Fogalmad sincs semmirol.Megszokom.Vagy nem.
Nagyon sokszor leírtad biztos. Hát leszarom mi van a szemedde ha ekkora suttyó vagy. Senki nem mondta hogy mit csinálj, elmondtuk hogy jó a napszemüveg te meg hisztizel és most kifakadz hogy műtéted volt. Na meg az én kurva anyámat mert nem tudom milyen a kemenykontaktlencse...

Vicc
A sárga nekem nem jött be a cégnél kipróbáltam, mert ott hordani kellett mindig, egy napot kiszenvedtem vele de utána odaadtam másnak
Nem jött be hogy mindennek más színe lett tőle
A szürke árnyalatú jó csak nekem
Ezekben egyébként jó még a,sárgaszinü is borongós szar idő ben. Sokkal kontraszosabb ls jobb a kép.
Nekem is érzékeny a fényre
Ha jól emlékszem ilyet hordtam motorozáshoz
https://www.munkavedelem-higie...
Vagy ez:
https://www.munkavedelem-higie...
De inkább az első mert vékony volt a szára
Sokkal jobb volt mint a "divatos" szemüvegek
Megcsinaltak 25 eve,10 eve rakerdeztem es nem akartak,szemcseppet adtak.Talan fejlodtek annyit hatha.Majd telen.
Vedd fel forditva, az ugyis trendi és,mindenkinek jól áll. Vagy legalábbis azt hiszi
Bár ugy pont elvszti a jelentőségét a,sild, de legalább nen ég le a tarkód.
Halvany fogalmatok sincs mit tapogattatok,a kontaktlencse akkori vezioi oxigenhianyossa tettek a szaruhartyat,egy het lencse egy honap kotohartya,van fogalmad milyen a kemeny konaktlencse?Valszeg lovesed sincs.
Vagy az hogy evente 3 dioptria roszabbodas,esetleg az agyhartya lemezek beultetese a kotohartya ala a szemureg es a szem koze de ezt mar leirtam kb 15 x erre jon a fogalmatlan barom hondas meg te a mindenttud balfasz es kioktat mi a jo nekrm.
Hasonló nálam is a helyzet, de rászoktam a napszemüvegre. Kurvajó, még a siltessapkára kéne rászokjak csak hülyén áll
Lassan vezetni sem tudok napszemüveg nélkül.
Viszont célszerü foglalkozni vele, nm véletlen a mondás, úgy,vigyáz mint a szeme fényére. Nagy érték a látás.
Amíg nem mentél el egy kivizsgálásra nem tudhatod hogy tudják-e műteni
Bár ha problémák vannak ritkán csinálják meg mert szinte mindig a biztosra mennek
Amikor nekem csinálták 10 ből 3-4 el lett utasítva
Nekem meg a fényre érzékenyebb, ha ugy tüz a nap folyamatosan könnyezik a szemem. Bár nem viszem tulzásba a napszemüveghordást, de van amikor másképp nem boldogulok.
Azt hiszem egy nagyon fájó pontra tapintottunk

Én kontaktlencsével szinte csak napszemüvegben tudok kimenni az utcára. Olyan nyugtató érzés hogy nem kell hunyorogni, hihetetlen. Csak a marquezes holbrook !!
De te,barom,ez nem vicc,sokminden az de ez nem.
jelenleg ott tartok hogy el kene menni kivizsgalasra,de valszeg mar nem lehet ujra muteni.Szemuveget feltennek de nappal szedulok tole,a nelkul semmi baj,ejszaka jo a szemuveg.Elvagyok de ideje komolyabban foglalkozni vele,csak nem egyszeru.Elszanas kene,25 eve se volt az mert bonyolult,nem egy sima rovidlatas volt.
Soha nem magyaráztad el.
De akkor most nem látsz? Akkor mindent értek
Ezt mondjuk nem tudtam, igy érthetö
Mar elmagyaraztam sokszor,mas a mutetota a szemem,es azota romlott annyit hogy ha eleteszek egy fenyszurot szart se latok,es ez nem valtozik.
Ahogy gondolod.
Ndm erted,utcan sem hasznalom a simanapsemuveget,mer nem jon be ennyi az egesz.