Nagyon sokszor leírtad biztos. Hát leszarom mi van a szemedde ha ekkora suttyó vagy. Senki nem mondta hogy mit csinálj, elmondtuk hogy jó a napszemüveg te meg hisztizel és most kifakadz hogy műtéted volt. Na meg az én kurva anyámat mert nem tudom milyen a kemenykontaktlencse...
A sárga nekem nem jött be a cégnél kipróbáltam, mert ott hordani kellett mindig, egy napot kiszenvedtem vele de utána odaadtam másnak
Nem jött be hogy mindennek más színe lett tőle
A szürke árnyalatú jó csak nekem
Vedd fel forditva, az ugyis trendi és,mindenkinek jól áll. Vagy legalábbis azt hiszi
Bár ugy pont elvszti a jelentőségét a,sild, de legalább nen ég le a tarkód.
Halvany fogalmatok sincs mit tapogattatok,a kontaktlencse akkori vezioi oxigenhianyossa tettek a szaruhartyat,egy het lencse egy honap kotohartya,van fogalmad milyen a kemeny konaktlencse?Valszeg lovesed sincs.
Vagy az hogy evente 3 dioptria roszabbodas,esetleg az agyhartya lemezek beultetese a kotohartya ala a szemureg es a szem koze de ezt mar leirtam kb 15 x erre jon a fogalmatlan barom hondas meg te a mindenttud balfasz es kioktat mi a jo nekrm.
Hasonló nálam is a helyzet, de rászoktam a napszemüvegre. Kurvajó, még a siltessapkára kéne rászokjak csak hülyén áll
Lassan vezetni sem tudok napszemüveg nélkül.
Amíg nem mentél el egy kivizsgálásra nem tudhatod hogy tudják-e műteni
Bár ha problémák vannak ritkán csinálják meg mert szinte mindig a biztosra mennek
Amikor nekem csinálták 10 ből 3-4 el lett utasítva
Nekem meg a fényre érzékenyebb, ha ugy tüz a nap folyamatosan könnyezik a szemem. Bár nem viszem tulzásba a napszemüveghordást, de van amikor másképp nem boldogulok.
Én kontaktlencsével szinte csak napszemüvegben tudok kimenni az utcára. Olyan nyugtató érzés hogy nem kell hunyorogni, hihetetlen. Csak a marquezes holbrook !!
jelenleg ott tartok hogy el kene menni kivizsgalasra,de valszeg mar nem lehet ujra muteni.Szemuveget feltennek de nappal szedulok tole,a nelkul semmi baj,ejszaka jo a szemuveg.Elvagyok de ideje komolyabban foglalkozni vele,csak nem egyszeru.Elszanas kene,25 eve se volt az mert bonyolult,nem egy sima rovidlatas volt.
Aztán nem érti mi lehet a hiba az egyenletben
Vicc
Nem jött be hogy mindennek más színe lett tőle
A szürke árnyalatú jó csak nekem
Ha jól emlékszem ilyet hordtam motorozáshoz
https://www.munkavedelem-higie...
Vagy ez:
https://www.munkavedelem-higie...
De inkább az első mert vékony volt a szára
Sokkal jobb volt mint a "divatos" szemüvegek
Bár ugy pont elvszti a jelentőségét a,sild, de legalább nen ég le a tarkód.
Vagy az hogy evente 3 dioptria roszabbodas,esetleg az agyhartya lemezek beultetese a kotohartya ala a szemureg es a szem koze de ezt mar leirtam kb 15 x erre jon a fogalmatlan barom hondas meg te a mindenttud balfasz es kioktat mi a jo nekrm.
Lassan vezetni sem tudok napszemüveg nélkül.
Bár ha problémák vannak ritkán csinálják meg mert szinte mindig a biztosra mennek
Amikor nekem csinálták 10 ből 3-4 el lett utasítva
Én kontaktlencsével szinte csak napszemüvegben tudok kimenni az utcára. Olyan nyugtató érzés hogy nem kell hunyorogni, hihetetlen. Csak a marquezes holbrook !!
De akkor most nem látsz? Akkor mindent értek