Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Emiatt szar.
Miez?
A hideget nagyon jól állja és kényelmes is, ezt nem értem, hogy 1-2-szer megizzadt picit a kezem és máris büdös.
Én valami olyasmire tippeltem volna, hogy Flóraszepttel vagy Domestos-al kever vízzel kiöblítem és hajszárítóval kiszárítom.
Kicccsillagom, a kimosás egy zárt bőrkesztyűt nem tisztít ki. Itt a legfőbb gond, hogy használat után nem szellőzik ki valamiért.
Ha ennyitől büdösödik az nem jó kesztyű.
Az ózon elég jól csíra mentesít
Ez a teljesen zárt téli kesztyű kicsit megizzasztotta a kezemet, amikor kisütött a nap. Olyasmi szaga lett, mint a box kesztyűk belsejének. Mivel lehet tisztítani egy zárt bőr kesztyű belsejét?
Akkor súlyzót kellett volna venni nem nyomaték kulcsot
Most már nekem is van. Eddig mindig saccra húzkodtam a kerékcsavarokat, csőhosszabbítóval , mert sajna gyenge felépítésű vagyok. Délután leellenőrzöm, mennyire voltam erős a tavasszal meghúzott csavaroknál.
Nekem sok esetben a kék is zöld szóval van piros és sárga még a többi
Pedig csuklóból kéne......
Szemre, fogásra egész jó a 7000ft-ot letakarja.
3-at.
van aki csak nyolcat, mint én is
:D
Ezt egy férfi nem tudja megítélni, az átlag férfi 10-12 színt tud megkülönböztetni, ha új színt tanul, kiesik egy régi...
régen is ilyet szerettem volna, de nem volt az előző sem olyan világos, mint sokan gondolták :) képen is más, élőben is, nem rózsaszín ;)
Sokkal szebb lesz így, hogy a mély lila irányába van eltolódva a szín.
De most ez is már egy régi képnek számít, egy nagyon picit ettől is erősebb. Majd lesz róla cikk.... ha eljutok addig , szép lassan. Végre.
igen, hogy észrevetted, pedig élőben sosem láttad.... itt egy kis összehasonlítás, régen pink volt, most már Fuchsia
Sötétebb lila-pink lesz, mint volt?
Szép napunk van! 25 fok napos idős!