ebben a szeretet dologban igazad van, csak ez nem működik, sosem működött még akkor sem amikor barlangokban éltünk
ugyanazért amiért az alap kommunizmus sem volt életképes
A szeretet fenntartása (honnan vetted egyáltalán) nem zárja ki a tevékeny életmódot, sőt, nagyban segíti az egyéni de többnyire a közösségben gyakorolt tevékenykedést, teremtést.
tetőt cserélni macerás
csak azért csináltam mert kijött 25 ezerből a kombi tető és a motorháztető festés
metál+2k lakk
amúgy kora tavasszal kellett volna csinálni egy hűvösebb reggelen akkor a lakk sokkal jobban terül és nincs millió entitás ami rászáll a frissen lakkozott felületre
Ja, hacsak ugynem. De azért a háztájinak más az ize, bár én se termwlek a füvön kivül szinte semmit idö hijján, de szerencsére vannak akik szivesen megteszik örömükre, arta viszont szükség van.
én nem azt mondom hogy ne dolgozzunk és üljönk a viskó előtt mint a niggerek
csak hogy sokkal stresszmentesebb nem csinálni semmi extrát
pl baszakodnak a vízzel és hasonlók
nincs kert leszarom a kutat......... erre gondolok
Ebböl aztán kurvára haladnánk. Mindenki szeretne de csak ülne babérjain mer épp szeret és az mindent megold. Nagyon elvont lettél vagy naiv
Mimdenestre a szeretet most is meg van, csak épp a pénzt meg a hatalmat szeretik
Lassan mindenki rájön arra amire én már sok éve rájöttem hogy nem kell csinálni semmit
Veteményes meg ilyen szarok semmire sem jó csak a meló vele és még az embert is basztatják
Sodródni kell ebben a fos tengerben nem kapálózni mindenféle célok után
nincs már olyan szaporítóanyag