Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért hogy ne rendetlenkedjen
De minek egy rendes motorba izzitogyertya?
Nekünk nem volt prés, de a ruthin és a türelem kihozta.. Nameg a két méteres keritésoszlop
ja,hát nem egy villámgyors sztori néha...
komoly hidraulikus prést,meg mindenféle kiegészítőt vett kb 3 mihályért
és meghozza
Seduval 1 óra alatt szedtunk ki egy mazzából egy csúcsot (aza 20centis csúcs ami) nem kapkodva, logikusan megy, másképp törik szakad....
Az autószerelés talán a legnagyobb biznisz manapság, mindenki hajtja, amíg csak van pénz üzemagyagra.
hogyne, a műhelybe meg vissza
haver ebből (is) él. cefet pénzeket keres ezzel
A dízelről jut eszembe: izzítógyertya cseréjének folyamatábrája
Lajosban vokt egesz jo,de mind ilyen gizdagezakra.Alpinestars nyari halos kabat csak a 2 xl es bem megy fel a pocakomra.
poloból rendeltem párszor,szerintem fasza kis áruda...
és kevesebb szart véltem látni,mint Lajosnál
Jah és legnagyobb megdöbbenésemre a Polo motornál volt olyan nadrág ami rövidebb de szélesebb dagadtakra való.Nem kell felvarratni.
vasárnap hoztam örökségből vagy 8 mázsa fát, abból olyan 5 mázsa a garázs padlásáról került le akácdeszka formájában... kis munka lesz vele mire felvagdosom, de hát most már nem tudok reklamálni....
hogy lenne már, azért nem kormos egyik kémény sem
Sajnos nincs korom,talán egy havi hamu elfér egy vödörben.Pedig istókuccse füstölnék a szomszédra.
de annak a családnak, akitől lopják... illletve már azoknak sincs....
Ök rossz hatásfokú szar rendszert üzemeltetnek.
Valszeg simán felnyomtak egy totya kazánt a fűtésre és hogy ne begyujtáskor gatyára vetkőzve izzadjanak ha kihuny meg megfaggyanak elzárják a levegőt így csak füstölve parázslik.
meg nem is kormol.... csak a dízel... de a fa nem baj
akarom írni csálááádnák! :D
Mi a baj a fatüzeléssel? Egész Borsod és Heves északi területe fával tüzel, bár erdeje egyik családnak sincs.
Mondjuk pont igen na az valóban büdös
Szólj nekik, hogy a bicikli gumit és a pet palackot ne dobják a tűzre.
Persze hogy nem..... jó illat és a látvány.. Gyerekek is szeretik.
Ezt egyszer magyarázd el az egész télen füstölgő-bűzölgő szomszédaimnak is...
Száraz fával jó cuccban szinte semmit se füstöl ha bemelegedett