Ez kb olyan mint a maja világvége
Itt nálunk akkor lesz gebasz ha a csok kifut és 5-6-8 éve fizeti már a többsége
Szerintem akkor terveznek egy mini mélypontot hogy olcsón lehessen új lakást-házat venni aztán bérbe adni ugyanannak
Mindegy hogy egyetértesz e vele. Most te tartod el a nyugdíjasokat stb amikor te leszel nyugdíjas az aktilualis termelő réteg tart el... ha lesz... ha nem lesz, akkor nem. Nincs szerződés nincs biztosítás....
2020-ra sokkal nagyobb gebaszt jósolnak pénzügyi szaGemberek mint anno a 2008-sa volt. KB be is fog jönni. Én még kenyérpirítóra sem veszek fel hitelt.
Így van és ezért biztosítás jellegű az egész akár magán akár állami és ezért van az, hogy nem ismerem el, hogy ha valaki azt mondja, hogy épp ő tart el engem mert erre nekem volt-van élő biztosításom az állammal kötött szerződés szerint.
Igen tudom, én is jártam így és épp ezért írtam amit mert nem mindenki okoz vagy szenved el balesetet hanem csak egész életében fizet, ezt jelenti a biztosítás.
Na pont ezért nem elég a te befizetésed a te teljes költségedre.
Van aki sose megy korházba és nyugdíj előtt elütik van aki mindig és sose ment dolgozni mégis kap valami nyugdíjat.
A magányugdíj pénztár és alapok sem teljesen biztosak mert már mentek csődbe ilyenek nomeg obama sem viccből csinálta az állami biztosításos dolgát.
Szóval semmi se jó,semmi se biztos..
Csak az ufok.
Pontosan tudom csak továbbra sem értek egyet vele és azt főleg nem kedvelem ha bárki a szememre veti, hogy épp ő tart el engem ha majd az utolsó 2-3 évemet nyugdíjban vagy kórházban töltöm pedig már csak eddig 35 éve fizetek mindenféle kötelezőt anélkül, hogy felnőtt életemben "lelaktam" volna, persze volt a gyerekkor, de azt meg a szüleim levonásából fedezték és egy részben az akkor dolgozók mondván, hogy majd én fogom az ő unkáikét fizetni ha rám kerül a sor.
Szóval ha megszűnik az állami nyugdíj akkor fizethet a gyerek