Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csökkentette a f@szt! A világpiaci - bő 50%-os - árcsökkenés felét ideadta a lakosságnak, a másik felét pedig simán benyelte. Vagy a Pénztáros Lőrincnek adta.
Szerinted barki nem jatszana?
Elég nekik az üzemanyaggal baszakodni, bövenmeg van azon is a lé, a gázzal meg befogta a jónép száját
Most az a verdikt hogy nem elegge csokkentette.
Volt róla videó is nem láttad! Szerinted a CGI volt?
Most meg azért geci az Orbán mert csökkentette
Szavaznek en barhova,csak korulnezek es nem latok alternativat 20 evre elore se.
Bogyobára talan de o nem biztos hogy megeri a 2022 t ha allandoan betakarozik motorral.
Ennyi. Még veled sem tudok vitatkozni erről, mert így vélem én is.
Volt olyan éjjeliőröm aki örült a gázár emelésnek a Lendvai "nemleszgázáremelés" után mert a szemét orbán nem emelte had emeljék.
És te mint magyar szavazó vagy defaultból okos?

Neeeeeeemmmmmmonnnnndod.
GS500-al jársz és viszel minden túrára minikompresszort szal........................
Mekkora cumi
Igazság szerint az egész ellenzék csak egy nagyon szűk csoport igényeire építette a kampányát,és ettől most sem tudnak elvonatkoztatni.
A demokrácia féltésből meg a gyűlöljük orbánból láthatóan nem lehet kormányváltást csinálni.
De azért kettőzött erőfeszítéssel habosítják ugyanazt a szart.
Most könyörgöm a napmintnap temetik a sajtószabadságot,meg a bébifókákat is az orbán nyakára varják.
Csóri Ungár Péter csak meg merte említeni hogy migráció ügyben lehetne egyet érteni a kormánypártal rögtön keresztre feszítették pedig az átlag választó pont egyetért.
Ezt a mindenben utáljuk,semmiben sem értünk egyet zsigerből dolog már 3x-ra bukik meg.
Ideje lenne valami jobbat felmutatni,de képtelenek rá.
A magyar (átlag) ember mindig defaultból hülye (és folyamatosan hülyíthető) volt - nézz végig az elmúlt pár száz év történelmén: mi mindig tudtunk a kerítés rossz oldalára hugyozni!
Sok mindent meg nem, de amig ilyen a szavazobázis, sokkal jobb nem is lesz.
Nekem mindegy. Én bármely rendszerben jól éltem.
Sok mindent jól csinálnak, de azért nem szabad elhinni mindent.
Nahát, van aki már személyesen is találkozott már a szopófantommal aztán mégiscsak a fagyizókig jár az is amikor épp nem az van hogy nem adja ki
Sok embernek jobb. Elég csak szétnézni a tartós fogyasztási cikkek terén, meg az épitkezések körül. A csok is lenditett de azért kell ahhoz is tenni böven.
A cserélgetés se volt jobb. Még rohamosabban tettek tönkre momdent a négyévenkénti csiki csukival. Ez se jó, de lényegesen jobb, mintha a baloldal lenne kétharmaddal vagy bárhogy hatalmon.
De már nem sokáig - szerintem hamarosan letelik a 3 - jól fizetett - hónapja!
Nekrm speciel jobb.Az hogy neked milyen az a lőtérit se erdekel.
Az a baj, hogy csak és kizárólag azért tudtak bennmaradni, mert a töketlen baloldal már szétesett régen a belső hatalmi harcok miatt.
Annyira kapzsi és rövidlátó banda, hogy még arra sem képes, hogy a választásokra megegyezzenek ki legyen a vezérük, aztán ha bent vannak már mehetne a lopás gőzerővel, de odáig nem tud gondolkodni egyik sem.
Szóval ilyen idióták akik inkább levágják a töküket, csak hogy más se élvezzen, meg is érdemlik hogy a fityisz röhögjön rajtuk a hatalomból, mert bár ők sem jobbak, de ők tudják hogy jobban járnak ha követik a vezírt.

És bár egyik sem jobb a másiknál, de amíg cserélgették egymást, addig legalább némileg kordában voltak tartva a másik által. Most hogy borult az egyensúly ez senkinek nem jó, csak a rokonoknak.
Az megint más. F2 mondja jól. Nincs félretéve egy kanyi se meg semmi hasonló. Amit én befizetek abból Ini jól él
En speciel sosrmnlatom a belso harcot csak ellenzeki oldalon,amit lejt a jobbik es az LMP az tenyleg bohozat.
A DK-MSZP valasztoi egy nyugger othon es hamarosan kihalnak a partal egyutt,ugy mint az Együtt ami karacsonyira zsugorodott,a fegyőr hulyebb mint egy mosogep.Szoval az ujsagiroik csinaljak helyettuk a musort akiknel meg nrm lett vege a kampanynak,ez a sülthülye Demeter szimbolizalja a lrgjobban azt a viccet amit muvelnek.
olyanok ezek mint lóhugy a patakban, csak bekerülni volt nehéz aztán sosem lehet kiszedni őket
amíg a legfőbb vezér él addig semmi változás nem lesz, utána szétesik nullára az egész párt a belső hatalmi harcok miatt
Es ha ugyanezeken az idiotakon mulik lesz meg vagy 3x.