Áh csak pécs környékén 17000 az a köcsög vizsga,már nálunk találtam 15000.-ért is csak a nagytudású agyhalott farok levi kimondta 17000.- forint és punktum.
Én meg alkalmazkodok mert ő a mindent mindenhol jobban tudó ember.
kivagyok én hogy ellent merjek mondani neki?
Egyszerűen így megy és kész.Há ő autók tízereiben ült,vizsgáztat,használja.
Nem tudsz olyat mondani amiben ne lenne jobb és megkérdőjelezhetetlenül igazabb véleménye.
Nem véletlen híjják fogyatékos farok levinek.
Innen is látszik, hogy nem csak az autók és motorok ismerői vagytok, hanem az emberi lélek és személyiség is a szakterületetek. Hiába, ti tényleg mindenhez értetek.
Egyébként dustert vennék. Arkon bokron at lehetne menni, nem félnék hogy a parkoloba nekitoljak a kocsit stb. De benezek ala es atok a palcika lengokarok nevetsegesek, meg hogy kisujjal behorbasztod a sarvedoivet.
Olyan az uj hatos mint a tobbi uj auto, hatalmas karosszeria de beulsz hatra es nem fer el a labad, a tetobe meg bevered a fejed. Persze kicsit eltulozva. Tobb uj 0km-es hatost lattam mint te :D
Ezt akartam hallani. Munkára oké a dízel, de arra, mint sokan itthon veszik hülyeség. Azokat pedig végképp nem értem akik 10 misiket dobnak autóra és dízelt vesznek...
Én meg alkalmazkodok mert ő a mindent mindenhol jobban tudó ember.
kivagyok én hogy ellent merjek mondani neki?
Egyszerűen így megy és kész.Há ő autók tízereiben ült,vizsgáztat,használja.
Nem tudsz olyat mondani amiben ne lenne jobb és megkérdőjelezhetetlenül igazabb véleménye.
Nem véletlen híjják fogyatékos farok levinek.
Az ujabb pajero fosul nez ki
Reggelire sajtos pogi van 3db
Mellesleg Reggelt
Én megyek aludni
Na, 1fok, 3kmph nydny szek, csillagos eg. Holnapi temara alapozok.
Ez miért baj? Tank kell neked...
Egyébként dustert vennék. Arkon bokron at lehetne menni, nem félnék hogy a parkoloba nekitoljak a kocsit stb. De benezek ala es atok a palcika lengokarok nevetsegesek, meg hogy kisujjal behorbasztod a sarvedoivet.
Ja es a marketing :)