Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megkered Levit, adsz neki 20-at, o 17-ert attolatja, a 3-at meg megtarthatja az ugyintezesert cserebe
Mind jobb, mint az X5!
Ezt itthon hogy vinném át a műszakin a mozaik utcában?
Nem! Csak a gépátvétel!
Tudjuk, a versenymotorra nem is kell muszaki
Értem, az az igazság sosem vittem még a saját gépem műszakira, vannak ettől fontosabb dolgaim is.
Nem teljesen, mert ha a gyarto leirasaban nem szerepel a te motorod tipusa, akkor elvileg nem aggathatod ra. Legalabbis a cikk szerint.
Ha az orszag masik feleben laksz, akkor az ottani illetekes "mozaikutcaba" mesz. Erted
Pedig ez a legjobb!
Ettol azert joval fiatalabb
Nem! Mivel attól, hogy valami , nem biztos, hogy arravaló E...
Teljesen mindegy, mindegyik evjarat kene.
Tehat e jeles holmikat nyugodtan aggathatok a motoromra mint pl az index, visszapillanto, plexi, KIPIFOGO?
Értem! Akkor is ha az ország másik felében lakom? Továbbra is idiótaság, mert a totalcaron eladta a srác a faragott Bogarátés kint lényegében simán kapott rendszámot. Itthon pedig ugye játszani kellett vele.
Engem mindenki ismer!
Na jó de téged a kutya sem ismer.
Nem az! Én már csak tudom!
Hogyha olyan alkatreszt akarsz beepiteni legalisan, amin nincs E betu, akkor menj a mozaik utcaba a termek kulfoldi papirjaival es attol fuggoen, hogy az ugyintezot este lecidazta-e az asszony, vagy megkapod az engedelyt, vagy nem.
Nesze semmi, fogd meg jol
Szopás az egyediség.
Lusta voltam végig olvasni, mi a konklúzió?
Évjárat?
Pajero vagon vagy land cruiser, x5 helyett.
A múltkori felettébb érdekes műszaki vizsgás témához kapcsolódóan egy autós cikk, de gondolom motorra is hasonló lenne a hivatalos eljárás:
http://totalcar.hu/magazin/koz...