Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap megnezem a kedvenc apriliadat, majd lovok neked kepeket cetlivel ha a kulcsrol is csinalok akkor az mar olyan, mintha az enyem lenne?
Ooo nem ugy megy az vigyazok ra nagyon
Van ott eleg csaj ugy lattam
"Még is 204 le ami ugye szarra alázza a Suzukit , rendkívül kiforrott technika már ez a típus, 5. Blokk frissítés , szerintem ettől az évtől megingatja a sport motor előadásokat a taljánok javára , értem ez alatt h lassan mar nem a nemet BMW s1000rr lesz a vastagabb pénztárcájúaknak az etalon... Forma teljesítmény es élményben is übereli a konkurenciát , megbízhatósága pedig mar nem kérdés, mert maximálisan strapa gép , a röghöz kötöttek ilyenkor felháborodnak persze... :) csak a próba kör után szótlanul es megszeppenve szállnak le a v4 esröl...."
Ő Olyan mint Káááálámbó felesége.
Ott te laksz!
De egyaltalan kiez a ficko?
Ismeri valaki?
De cetlivel!!!!!!!!!
Képet róla cetlivel! Akkor elhisszük!
De ott vagyok, itt a bizonyíték!
Dobja be a közösbe.
Kotorékban van.
Tegyél róla képet a csajosba....
Ne keverj magaddal, de élsz szerekkel...Ami a munkád miatt nem is csoda...
De van am, nem is akarmilyen es meg rendes is, na ez a ritkasag
Nem qatarban vagy te, hanem kotorasban
Ott vagy te. Tán bevetted a gyógyszered és kezd már hatni. Jó erős nem mondom.
Ilyen az mikor egy Legenda van a környéken!
Az is abban néz csak jól ki!
Van csajod? Nem kell azért hazudni...
Qatarban vagyok kint!
A vagy te,,,, majd leestünk a padról akkora energia meződ volt.
ezen az oldalon nagyon meno a sarga szin, nehogy majd egyszer az uj r1et sargaban vegyem
Holnap felmegyek a kiallitasra, bar tul sok jot nem hallottam rola. Csajom latta a kepeket, alig akart elengedni, tul sok a pucer csaj szerinte kint lesz vki holnap?
Tudjuk...de kit érdekel? Ki kérdezte?
piros-kek muanyagdomperem volt,es egyszer az eletben ha eljutnek az alkalmazotti letbe az maga lenne a nirvana.
de ez sosem fog megadatni nekem.
Mikor beindítottam a GIxxert minden tekintet rám szegeződött és csend szállt a Bodega környékére!
Itt derül ki ki is hazudik, ennyi vagy....