Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem az az oktató a szimpatikus, aki bénázás és szarakodás helyett letudja azt a 9 órát és mehetek vizsgázni végre. Az ideje ki lesz fizetve, szóval tegye a dolgát.
Pedig mikor át motoroztam a megyén arra gondoltam, hogy itt a postás is tuti rendőri biztosítással hordja a levelet.
Az még Heves megyében is van bőven
ha nincs másik motoros oktató a városban, az kissé bonyolítja a dolgot....
Ne valami mást keress, hanem valaki mást!
A barátaid segítségét bátran kérheted egy tuti oktatót felkutatni.
Annál az oktatónál vezetsz, aki neked szimpatikus.
Persze, ha ezzel nem rabolod a idejét.
sms
Ugye!
Lyesszus!
Pár éve van megint Taurus a misleny gyártja.
TAURUS acélradiál gumióvszer - síkos utakra.
Nagyon helyes!
Macska, nem lehet neked privátot írni, ezen beszarsz:
Tegnap délután megjön a papír a hatóságtól a sulihoz, hogy vezethetek, mehetek forgalomba, suli adja is az oktató számát. Hívogatom egy napja, bassza felvenni, felhívom a sulit, hogy nyaral az emberünk, vagy mi a gyíkszar van?
Suli válasza, hogy furi ez az oktató, mert nem meri felvenni az idegen számokat, de majd beszélünk vele, hogy neked válaszoljon...

Na itt fagytam le, kérdezem a sulit.
Hogy a tarka kurva anyjába akar ez a srác gépjármű vezetés oktató lenni, ha nem vesz fel ismeretlen számot? Egy oktatót szinte naponta hívnak új emberek. Ja és nincs másik motor oktató a városban...
Szóval megköszöntem a sulinak az eddigieket és valami mást kell keresni, mert ez már nonszensz.
Suli falán
"A közlekedési helyzet javítása, a balesetek számának csökkentése érdekében a rendőrség a jogszabályok által biztosított keretek között szükségesnek látja az ellenőrzési módszerek, eszközök bővítését. Mivel jogszabály vagy közjogi szervezetszabályozó eszköz nem határozza meg, hogy az ellenőrzéshez használt készüléket a közlekedők számára jól láthatóan kell elhelyezni, ebből az is következik, hogy azok akár rejtve is használhatók"
http://www.police.hu/hu/hirek-...
...és ugye hogy égés főld a kanyarokba ?? a bokSZERen csupán fékolajot cserétem azóta jobban dűl a kanyarba,detényleg
Nem számít legalább óccsóbb a telj.adó!
Nyau ú de finom!
Csak?! Akkor téged átvertek....
Az új hidraulikafolyadék tartályokkal +5 ló a vas!
Ne add fel !!!
Nem sikerült.
...közöld meg őket...