Én? Most is te jöttél és kötöttél belém? A kutya nem szólt hozzád, csak irigy vagy rám, ami nem csoda.
Nagyon megviselt, igen. Erről inkább Gáborkát kérdezd, ő szedte le a képeit, a hirdetéseit etc.
1.5 benyásban ültem, tetszett van benne hely. Sógornőmék most vettek új Vitarát kétszínűben kolbászzsír & fehér kombó tetszene de 4.5 guriga azért meg már kapok pár éves 3as coupe e92 őt. azé az jobban bejön na... mármint nekem.
Ti irigykedtek....
Pontosan! Mert ugye az nem beteg aki feljelentéssel fenyegetőzik, hamis képet keres rólam, hamis levelet fogalmaz meg és belinkeli egy topikba, mindenkinek ír, hogy mit gondol rólam, fenyegetőzik, hogy megver etc. Igazad van ez normális. Gondolom te is ilyen vagy. Az igényes led csomag és a csodás SX4 felirat mindent elmond rólad...
Többség? Most magadra és a kis barátaidra gondolsz?! Legyetek vagy 7-en, természetesen több nickkel. Ez aztán a többség.... Cefre... Vagy maradjon a LedMan?
Mi bajod azzal a képpel? Ti betegek vagytok! Felteszek egy olyan képet, amiért sírtok, utána meg kitaláljátok, hogy manipulált! Nézd meg az exif adatokat azok nem hazudnak!
Először is én mint GP Pilot nem megyek a néphez, a nép jön hozzám, alázattal és tisztelettel. Belőled mindkettő hiányzik, ami nem csoda hiszen sok f betűs elhagyja a szádat.
Látom, esikszét az agyad...
Én? Most is te jöttél és kötöttél belém? A kutya nem szólt hozzád, csak irigy vagy rám, ami nem csoda.
Nagyon megviselt, igen. Erről inkább Gáborkát kérdezd, ő szedte le a képeit, a hirdetéseit etc.