Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazán nincs mit!
Látom, esikszét az agyad...

Én? Most is te jöttél és kötöttél belém? A kutya nem szólt hozzád, csak irigy vagy rám, ami nem csoda.
Nagyon megviselt, igen. Erről inkább Gáborkát kérdezd, ő szedte le a képeit, a hirdetéseit etc.
Egyik barátom most cserélte le az e36 320i-t
E46 320ci cupéra
Nagyon patent a bömi
Akkor lefotózom a garagéban a csörgőkígyót CEFRE felirattal úgy jó lesz? Kapd be a fitymám...
Te ottan ne vágjá fel, mert van a hütödhöz egy kulcs

Csak semmi pánik mingyá kulcs háború lesz
1.5 benyásban ültem, tetszett van benne hely. Sógornőmék most vettek új Vitarát kétszínűben kolbászzsír & fehér kombó tetszene de 4.5 guriga azért meg már kapok pár éves 3as coupe e92 őt. azé az jobban bejön na... mármint nekem.
Köszönöm a dicsérö szavakat!
És igen az esikszétem tükröz engem
Má mondtad h betegek vagyunk

Há még mindig azon lovagolsz?
Akkor csak megviselt az eset
Akarsz róla beszélni?
Nekem is van kulcsom. Mondjuk enélkül getyó nehéz lenne indítani.
Ti irigykedtek....
Pontosan! Mert ugye az nem beteg aki feljelentéssel fenyegetőzik, hamis képet keres rólam, hamis levelet fogalmaz meg és belinkeli egy topikba, mindenkinek ír, hogy mit gondol rólam, fenyegetőzik, hogy megver etc. Igazad van ez normális. Gondolom te is ilyen vagy. Az igényes led csomag és a csodás SX4 felirat mindent elmond rólad...
Na ne irigykedjé
Csak te vagy a "normális"
Mindenki más, meg a barátaim is betegek vagyunk
Többség? Most magadra és a kis barátaidra gondolsz?! Legyetek vagy 7-en, természetesen több nickkel. Ez aztán a többség.... Cefre... Vagy maradjon a LedMan?
Minden bizonyal mi a többség vagyunk a betegek

Bezzeg az utánozhatatlan, egyedülálló
Izé minek is hivja magát
Pro... GyP-s kapitány vagy valami hasonló
Mi bajod azzal a képpel? Ti betegek vagytok! Felteszek egy olyan képet, amiért sírtok, utána meg kitaláljátok, hogy manipulált! Nézd meg az exif adatokat azok nem hazudnak!
Igazad van, a szobás kép szinte már meggyőzött Biztos azon a héten tanultátok a paint-et a suliban
Volt kulcsos, szobás kép, mi kell még?! Te is olyan sötét akarsz lenni, mint az a kettő?
Ahan...
Ne! Rám hallgass GP Pilot vagyok! A többi pedig csak szeretne az lenni.
Van motorom és használni is tudom, nem úgy mint pl. te.
Akkor tegyek bele,vagy ne tegyek? :D
Ezek komoly dolgok kérem... Reggelit...
Lassan tényleg vehetnél egy motort magadnak, hogy szezonban ne itt rontsd a levegőt egész nap, mint egy troll és udvaribolond szerelemgyereke...
ja és... Több tiszteletet! Hol marad a motoros összetartás a motoros törvénykönyv?!
Először is én mint GP Pilot nem megyek a néphez, a nép jön hozzám, alázattal és tisztelettel. Belőled mindkettő hiányzik, ami nem csoda hiszen sok f betűs elhagyja a szádat.
Nemcsak hormonzavaros,de még zavarodott elméjű is!
Majd oda jöhetsz legközelebb és megengedem, hogy lepippancsál!
Te,ismered ezt a fartúró legényt?