A suzuki a 2007-8-as R1-et megeszi, a bigbang-et kár is fel hozni. 2008-as Zx10-et megeszi. 2011-től a Zx10, az új R1 és az s1000rr megeszi a suzukit. De a probléma,hogy fölső tartományra vannak tervezve az új motorok és nekem az elégíti ki a motorozási vágyaimat ha egy motor már lent is erős és jókat lehet vele "bohóckodni".
Ezt most komolyan írtad?????
Én nem arra értem az erősebbet,hogy jobban gyorsuljon egy hajszállal,vagy több legyen a végsebessége....
Na meg a Zx 10, meg az R1, csak az újak mennek jobban.
"itt a videó közúton játszódik és ha jól tudom a bsb , endurance, road race , a videó vonatkozásában szóba se jött, szóval vegyünk egy suzukit szalonból (legjobbat mondjuk yoshimura kittel , sőt fejeljük meg egy power commanderrel és állítsa be a leghozzáértőbb) majd tegyünk mellé egy széria v4 rf apriliát szintén egy panigale széria v2 est , akkor a suzuki még mindig el fog vérezni(ami persze ettől függetlenül egy remek motor) , amit te erőltetsz BSB endurance, road race, akkor lenne releváns erről beszélni ha mindenki odaállna a gyár támogatásával és rossi clónjaival és úgy mérnék össze, mennyünk tovább , elért sikerek? mindenkinek van bőven mire büszkének lenni, de hogy a suzuki sor 4 -ese állná meg a helyét ezzel a renault-al szemben a legjobban , azt messze menőkig "felelőtlenség" kijelenteni, ott van a BMW s1000rr , a suzuki közel távol nem látom hogy igyekezne csak egy olyan motort kidobni szériában ami tarthatná a lépést a BMW-vel, szóval ezt is kipipálhatjuk , de akkor te itt megint visszakapaszkodsz a versenysporthoz amire megint csak az a válasz hogy a videó vonatkozásában nem releváns...."
Ugyan ezt mondta nekem egy motor szerelő még mikor suuuutyóóó voltam és pattanásos fejjel odamentem a robogó blokkomal, hogy tegyen rá egy 70-es top hengert.,..
Azt mondta venni kell egy olyat ami erősebb motor és gyárilag bírja az alkatrészei amilyen teljesítményt bírniuk kell.
Igaza volt.
Amugy koszonjuk szepen ez volt a motorosok verszivasa egymas kozt.Ez jobban bennevan mindenkiben mint az osszetartozas blabla.
ergo olyat kell venni.
Oszt akkor meg a h2r Rol meg nem is beszeltunk.
Én nem arra értem az erősebbet,hogy jobban gyorsuljon egy hajszállal,vagy több legyen a végsebessége....
Na meg a Zx 10, meg az R1, csak az újak mennek jobban.
Azt mondta venni kell egy olyat ami erősebb motor és gyárilag bírja az alkatrészei amilyen teljesítményt bírniuk kell.
Igaza volt.