Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

En egyszer bogattam egy uthengert,az eros volt lent,de a motorom joban bejott.
Szerinted,szerintem jo lett mindketto.

Amugy koszonjuk szepen ez volt a motorosok verszivasa egymas kozt.Ez jobban bennevan mindenkiben mint az osszetartozas blabla.
A suzuki a 2007-8-as R1-et megeszi, a bigbang-et kár is fel hozni. 2008-as Zx10-et megeszi. 2011-től a Zx10, az új R1 és az s1000rr megeszi a suzukit. De a probléma,hogy fölső tartományra vannak tervezve az új motorok és nekem az elégíti ki a motorozási vágyaimat ha egy motor már lent is erős és jókat lehet vele "bohóckodni".
A régi, az új ocsmány!
Pontositok,a daytona 675r nez ki jobban es megy jobban.
Ez igaz!
De a szuszka kenyelmesbb es jobban nez ki.
A ZX10 használtan is jobban megy, de fáj ezt kimondani.
De jobban mennek.
ergo olyat kell venni.
Oszt akkor meg a h2r Rol meg nem is beszeltunk.
Soha, ahhoz tehetségtelennek kellene lennem.
De nagy szád lett.... Több tiszteletet! Hol marad a motoros összetartás a motoros törvénykönyv?!
Majd egyszer megérted...
Nálad a pont!
Ezt most komolyan írtad?????
Én nem arra értem az erősebbet,hogy jobban gyorsuljon egy hajszállal,vagy több legyen a végsebessége....
Na meg a Zx 10, meg az R1, csak az újak mennek jobban.
fogod be a pofád!
"itt a videó közúton játszódik és ha jól tudom a bsb , endurance, road race , a videó vonatkozásában szóba se jött, szóval vegyünk egy suzukit szalonból (legjobbat mondjuk yoshimura kittel , sőt fejeljük meg egy power commanderrel és állítsa be a leghozzáértőbb) majd tegyünk mellé egy széria v4 rf apriliát szintén egy panigale széria v2 est , akkor a suzuki még mindig el fog vérezni(ami persze ettől függetlenül egy remek motor) , amit te erőltetsz BSB endurance, road race, akkor lenne releváns erről beszélni ha mindenki odaállna a gyár támogatásával és rossi clónjaival és úgy mérnék össze, mennyünk tovább , elért sikerek? mindenkinek van bőven mire büszkének lenni, de hogy a suzuki sor 4 -ese állná meg a helyét ezzel a renault-al szemben a legjobban , azt messze menőkig "felelőtlenség" kijelenteni, ott van a BMW s1000rr , a suzuki közel távol nem látom hogy igyekezne csak egy olyan motort kidobni szériában ami tarthatná a lépést a BMW-vel, szóval ezt is kipipálhatjuk , de akkor te itt megint visszakapaszkodsz a versenysporthoz amire megint csak az a válasz hogy a videó vonatkozásában nem releváns...."
Azért nem értem az egészet.
Ugyan ezt mondta nekem egy motor szerelő még mikor suuuutyóóó voltam és pattanásos fejjel odamentem a robogó blokkomal, hogy tegyen rá egy 70-es top hengert.,..

Azt mondta venni kell egy olyat ami erősebb motor és gyárilag bírja az alkatrészei amilyen teljesítményt bírniuk kell.
Igaza volt.
Kawasaki zx10,bmw s1000rr,talan meg az r1 is erosebb.
Jó én nem vagyok Gp pilot
Who???