Egy ilyennel voltam Zoliékkal osztrákiában a hétvégén, kellemesen csalódtam benne, azt hittem, hogy semmire sem lesz elég, de nekem bővel elég volt amit nyújtott, szívesen vennék egy ilyet csak még nekem is drága, 750X-el voltam és abból itthon 1850000 a legolcsóbb, de lesz ez még olcsóbb is.
Az a baj, hogy a rossz derekam és a fájós izületeim miatt egyre kevésbé érzek késztetést a motorozáshoz. A mostani dögletes kánikulában meg egyszerűen eszembe sem jutna motorozni - én megváltásként várom a hétvégétől ígért "rossz" időt. Hátha ősszel több kedvem lesz hozzá...
Amúgy ha még valaha vennék motort, az kb. a Honda NC700/750 X lenne - egy ilyenre felülhettem, és nagyon kényelmesnek tűnt. Ezek viszont - mivel még viszonylag újak - közel másfél milliótól kezdődnek. Ennyi pénzem nincs, és valószínűleg nem is lesz sajnos...
Motorból már nem hiszem hogy eljutok egy ABS-es gépig - szerintem hamarabb le fogom végleg tenni a kétkerekűt. Addig meg jó lesz a "jó öreg" GS500 is...
Nekem még autóból is a mostani, a 10 éves Kia Ceed kombi az első ABS-es. De nem értem be ennyivel, tudatosan igyekeztem olyan felszereltségűt venni, amiben már menetstabilizátor (ESP) is van. Cserébe nincs villanytükör, manuális a klíma és ködlámpáim sincsenek.
akkor ez már majdnem jó csak a zsebben nem fér el
amúgy néztünk valami másik tuti technikát, de az vagy 2 kiló volt azért nem vettük meg, nem emlékszem mi volt az
jó ez a kis kütyü, rendeltünk az aliról még 2 akkut és kurva sokat kibír a cucc
a gyári akku meg itthon pihen csak akkor van használva ha utána fel lehet egyből tölteni, nem 2-3 nap múlva mint a kínaiakat
Az a6000-nél valóban nem lehet teljesen kifordítani, de a régebbi, motorozáshoz használt nex3-omnál igen (az újonnan volt 90 ezer pénz, szintén a képstabis 16-50 kitobival):
Ne kötekedj!
Amit néztem hasonló kategóriás Xiámit, az volt annyi.
A faszom tudja melyik volt, mert azonos név alatt is van 4 féle eltérő típus, teljesen eltérő árral.
A lényeg, hogy nekem nem melegszik túl, és pont tud mindent ami nekem kell, nem csak részleteiben.
Miért adtok 200 ezret egy kis érzékelős kompaktért?
Az én Sony cserélhető objektíves MILC-em (a6000) a kitobival együtt nem került ennyibe, és van rá pár söröm, hogy sokkal jobb képet készít azoknál. Na, meg azóta vettem hozzá két jobb objektívet is.
amúgy a gyerek canon g7x mark2 gépe valami 200 ezer felé volt és teszteltük a régi 10+éves finepix 6500al és nem volt olyan meggyőzően jobb a 0 perces canon
mármit a fotózás terén, a makro kb egyforma, a közeli képeknél a canon szebb volt kicsit részletgazdagabb szebb szinek, ellenben a távoli témánál a fuji toronymagasan vezetett hiába csak 6 mp a canon meg 20, de a nagy optika nem téved......
ellenben a videója a canonnak annyival jobb hogy nem is lehet az összehasonlításról véleményt formálni mert a fuji csak 640x480 ezt összehasonlítani a 1920x1080 felbontással értelmetlenség
Amúgy ha még valaha vennék motort, az kb. a Honda NC700/750 X lenne - egy ilyenre felülhettem, és nagyon kényelmesnek tűnt. Ezek viszont - mivel még viszonylag újak - közel másfél milliótól kezdődnek. Ennyi pénzem nincs, és valószínűleg nem is lesz sajnos...
http://youtu.be/IrL0BmTmOmI
amúgy néztünk valami másik tuti technikát, de az vagy 2 kiló volt azért nem vettük meg, nem emlékszem mi volt az
jó ez a kis kütyü, rendeltünk az aliról még 2 akkut és kurva sokat kibír a cucc
a gyári akku meg itthon pihen csak akkor van használva ha utána fel lehet egyből tölteni, nem 2-3 nap múlva mint a kínaiakat
https://pixinfo.com/cikkek/kip...
amúgymeg a buzi nagy súlyú gépekkel nem könnyű felvételeket csinálni 1 kézzel
Az a lenyeg hogy amit te veszel az a jo es punktum.
Amit néztem hasonló kategóriás Xiámit, az volt annyi.
A faszom tudja melyik volt, mert azonos név alatt is van 4 féle eltérő típus, teljesen eltérő árral.
A lényeg, hogy nekem nem melegszik túl, és pont tud mindent ami nekem kell, nem csak részleteiben.
Az én Sony cserélhető objektíves MILC-em (a6000) a kitobival együtt nem került ennyibe, és van rá pár söröm, hogy sokkal jobb képet készít azoknál. Na, meg azóta vettem hozzá két jobb objektívet is.
Tehat mindent IS tudsz de olyan szinten irsz osszevissza hogy mar en se tudom kovetni.
Legy kovetkezetes picit.
Amugy a kinatechnel jelenleg 48e.
https://kinatech.hu/telefonok/...
mármit a fotózás terén, a makro kb egyforma, a közeli képeknél a canon szebb volt kicsit részletgazdagabb szebb szinek, ellenben a távoli témánál a fuji toronymagasan vezetett hiába csak 6 mp a canon meg 20, de a nagy optika nem téved......
ellenben a videója a canonnak annyival jobb hogy nem is lehet az összehasonlításról véleményt formálni mert a fuji csak 640x480 ezt összehasonlítani a 1920x1080 felbontással értelmetlenség