a 60 ezres sziamiau a1 foto képessége elég jó, az ájfón7-el lett versenyeztetve és simán hozta a 80% minimum és azájfón 4x drágább( új árak)
sötétben látszódik igazán hogy zajosabb a sziamiau, ellenben a vakuja az ájfónnak gyengébb szóval a távolabbi témánál már alig van különbség
amúgymeg aki fotózni akar vegyen fotogépet, egy régebbi keveset használt finepix 5600-6500 vagy hasonló kütyü nagyságrendekkel jobb képeket csinál, és egy marék inggombért lehet venni őket
munkatársam nem túl rég vett egy 6500at 15 ért 2 kártya, 2 szett akku, táska meg még valami kacat volt hozzá
de kisebb kompakt gépekben is vannak elég jók használtan 30 alatt amit ha 5-6 túra után kidob az ember akkor sem sajnálja
egy jobb telóban ennyiért nem áll meg a kijelző csere ami azért motorozás közben sokszor megsérül...
Az A1 pont a fotonáci ininek is megfelelt.Nagyon jo kepeket csinalt.
Nekem a tolteskor sosem melegszik,anut emlitettem a kozepkonzok tarolojaban melegedett fel allasban.
Ha hasznalom tehat eroforras igenyel akkor sem melegedett.
Alapfeltetel volt az 5",fem haz,ujlenyomat azonosito,full HD kijelzo 3 /24 es nemoria es a 4100 as akku.
Egyik telefon se bir 2-2,5 napot egy toltessel.Pont ezert halogatom a 4 es cserejet.
Snapdragon 625 van benne,nem fagy,nem akad,csak mukodik.
Azon kivul hogy lezuzom nincs mas gondom,7e ert komplett kijelzot veszek vazzal egyutt.
Én januárban váltottam Windows Phone-ról (Lumia 920 majd Lumia 650DS) androidra. Nézegettem a Samsungokat is, de a Xiaomi 4X-szel nagyjából egyenértékű Samsungok dupla annyiba kerültek, ráadásul nekem a MIUI kezelőfelület sokkal jobban kézre áll, mint a stock android. Akkor 42 ezer pénz volt a 3/32GB-os, fémházas Sziámiau 4000mAh-s akkuval, ami nálam röhögve elmegy 3-4 napot is egy töltéssel. A fényképező képessége valóban elég gyenge, de én mindent rendes fotómasinával fotózok, úgyhogy számomra teljesen vállalható kompromisszum volt. Eredetileg a 4"-os, picike iPhone SE lett volna a kiválasztott, de sokallottam az árát (akkortájt a 32GB-os úgy 90-95 ezer körül ment gyári garival).
Pl. a fizikához.
Ezeknek a telóknak az USB töltés közben a töltőáramkörük melegszik. Mivel ez egy kurvajó teló, bírja kényelmesen az egész napos navigációt, így nem dugom rá a töltőt, vagyis jelentős plusz melegedéstől megszabadultam.
Másik hogy egy egyszerű Samu A5-s van, ami olcsó, de nem gagyi. Nincs benne a méretéhez mérten túl erős hardver, de elég igényes szerkezet, ezért nem melegszik. Ennek következtében jobban bírja. Konkrétan soha nem kapcsolt ki még, pedig mindig ezzel navigálok. Ja és bírja a vizet, nem purcan ki egy kis esőtől ha nincs tokban
Na meg nem is műanyag a burkolata, így a hőleadása is jobb.
Most egymás szívatásától függetlenül, néztem én a tanácsod alapján a Redmi4-et is, de pár ezer forint különbségért, ez simán jobban megfelel az igényeimnek. Xiamiauk fotó képessége, pl. durván pocsék ehhez képest. Hiába jók a paraméterek, a konkrét képek nem jók, és akkor már a 200ezres kínai kategóriát nézegettem ami kb. jó lett volna, csak épp 3.5 Jack csati nem volt rajta.
Ebből csak az indukciós töltés hiányzik, meg az optikai képstabilizátor, ami a Nokiámban alapból benne volt, de talán egyszer majd oda is eljut a technika.
Nem kell semmifele oldal doboz,Total felesleges 4-5 napra,ha nagyon sok idore mesz feldobsz a hatso ulesre egy hengerzsakot.
En 3 napra ezzel meg tanktaskaval voltam,A hosszunadrag,pulover felesleges volt.
Jahh és rohadjanak meg a digó bogarak
Megszámoltam! 27csípést szedtem össze, de mind1ik akkora mint ha ithon egy helyen 3 szúnyog szívta volna a véremet
Pedig ééénnn aztán kenegedtem magam fenistil-el meg fújtam magamra mindenfélét
Őrültem, hogy végre itthon vagyok!!!
Erőm nem lett volna ma reggel motorra ülni, nem hogy ebbe a dög melegbe
Vagy ma este vagy holnap hajnalba kb 4körül elképzelhető hogy 2kerékre pattanok
Nem az én ötletem volt ez külföldi utazás!!!
Növérkém megkért higy kisérjem mér el, nahh mondóm egye fene....
A buszon nem volt wc, szóval inni se mertem a buszon
Itt mondhat bárki bármit, 1x a büdös életbe megérte noo!
De többször ilyen nem lesz!
Ha nagyon utazhatnékom lenne, akkor még szerzek a darézsra +oldal dobozokat és Goo!
De a hátsó doboz +Visa is megteszi
Elmondtuk Kb 12-en hogy buszost a büdös életbe nem kell igénybe venni csak ha végig fekszel.
A busz 80-al megy,kurvasokszor megáll hogy nehogy a fedélzeti wc-be szarjanak mert akkor nem csak nyomorúságos lesz de büdös is.
Kaja egy normális osztrák helyen 18-20 euro sok sörrel.
Ezt az időt simán eltölthetted volna motoros túrával az alpokban ennyiért és ha uszizni akartál volna van egy halom nagy tó ami édesvíz.
Ez egy 650-es drag-é és lehet bele kínai cuccot venni viszont a kábelből ítélve eredetinek tűnik, de persze ki tudja? Azért szedtem szét mert a jeladónál nem mértem semmit és úgy gondoltam ott a hiba, hogy nincs szikra ( RC51 tanácsára) erre most, hogy szétszedtem mérhető lett a jeladó, lehet, hogy egy kábel szakadozik vagy ilyesmi a fene tudja, de bosszantó.
Ahogy azt a tekercselést nézem olyan nagyon kínai kinézete van !?? Vidd el egy szakemberhez, és megnézi, hogy tekercs, vagy dióda gondja van-e, vagy úgy szr az egész ahogy van és egy új állórész állja helyét??!
Igen, az eredeti pizza ott teljesen más, a tenger pedig sós.
De Olaszország a világ legmotorizáltabb állama, az egy főre eső járművek száma itt a legnagyobb, innen származik a tökéletes városi célgép, a robogó is, szóval a bánat integessen 2-3 másodpercenként, az egy olyan ország és kész.
A tenger nem tudom milyen ott, de a horvát Adrián 6-10 méteres átlátszóság, kristálytiszta, fantasztikus víz, a só miatt jobban fenntart, órákat lehet snorkel-lel búvárkodni.
Olaszország más világ, ahhoz át kell állnia az agynak egy másik ritmusra, járművön mindig sietnek, tolakodnak, amúgy viszont lelassulnak, más életvitel.
42ezres szart amúgy sem vennék
sötétben látszódik igazán hogy zajosabb a sziamiau, ellenben a vakuja az ájfónnak gyengébb szóval a távolabbi témánál már alig van különbség
amúgymeg aki fotózni akar vegyen fotogépet, egy régebbi keveset használt finepix 5600-6500 vagy hasonló kütyü nagyságrendekkel jobb képeket csinál, és egy marék inggombért lehet venni őket
munkatársam nem túl rég vett egy 6500at 15 ért 2 kártya, 2 szett akku, táska meg még valami kacat volt hozzá
de kisebb kompakt gépekben is vannak elég jók használtan 30 alatt amit ha 5-6 túra után kidob az ember akkor sem sajnálja
egy jobb telóban ennyiért nem áll meg a kijelző csere ami azért motorozás közben sokszor megsérül...
Nekem a tolteskor sosem melegszik,anut emlitettem a kozepkonzok tarolojaban melegedett fel allasban.
Ha hasznalom tehat eroforras igenyel akkor sem melegedett.
Alapfeltetel volt az 5",fem haz,ujlenyomat azonosito,full HD kijelzo 3 /24 es nemoria es a 4100 as akku.
Egyik telefon se bir 2-2,5 napot egy toltessel.Pont ezert halogatom a 4 es cserejet.
Snapdragon 625 van benne,nem fagy,nem akad,csak mukodik.
Azon kivul hogy lezuzom nincs mas gondom,7e ert komplett kijelzot veszek vazzal egyutt.
Pl. a fizikához.
Ezeknek a telóknak az USB töltés közben a töltőáramkörük melegszik. Mivel ez egy kurvajó teló, bírja kényelmesen az egész napos navigációt, így nem dugom rá a töltőt, vagyis jelentős plusz melegedéstől megszabadultam.
Másik hogy egy egyszerű Samu A5-s van, ami olcsó, de nem gagyi. Nincs benne a méretéhez mérten túl erős hardver, de elég igényes szerkezet, ezért nem melegszik. Ennek következtében jobban bírja. Konkrétan soha nem kapcsolt ki még, pedig mindig ezzel navigálok. Ja és bírja a vizet, nem purcan ki egy kis esőtől ha nincs tokban
Na meg nem is műanyag a burkolata, így a hőleadása is jobb.
Most egymás szívatásától függetlenül, néztem én a tanácsod alapján a Redmi4-et is, de pár ezer forint különbségért, ez simán jobban megfelel az igényeimnek. Xiamiauk fotó képessége, pl. durván pocsék ehhez képest. Hiába jók a paraméterek, a konkrét képek nem jók, és akkor már a 200ezres kínai kategóriát nézegettem ami kb. jó lett volna, csak épp 3.5 Jack csati nem volt rajta.
Ebből csak az indukciós töltés hiányzik, meg az optikai képstabilizátor, ami a Nokiámban alapból benne volt, de talán egyszer majd oda is eljut a technika.
En 3 napra ezzel meg tanktaskaval voltam,A hosszunadrag,pulover felesleges volt.
Megszámoltam! 27csípést szedtem össze, de mind1ik akkora mint ha ithon egy helyen 3 szúnyog szívta volna a véremet
Pedig ééénnn aztán kenegedtem magam fenistil-el meg fújtam magamra mindenfélét
Erőm nem lett volna ma reggel motorra ülni, nem hogy ebbe a dög melegbe
Vagy ma este vagy holnap hajnalba kb 4körül elképzelhető hogy 2kerékre pattanok
Növérkém megkért higy kisérjem mér el, nahh mondóm egye fene....
A buszon nem volt wc, szóval inni se mertem a buszon
Itt mondhat bárki bármit, 1x a büdös életbe megérte noo!
De többször ilyen nem lesz!
Ha nagyon utazhatnékom lenne, akkor még szerzek a darézsra +oldal dobozokat és Goo!
De a hátsó doboz +Visa is megteszi
Sebaj tanuló pénz volt, emléknek meg nem utolsó
A busz 80-al megy,kurvasokszor megáll hogy nehogy a fedélzeti wc-be szarjanak mert akkor nem csak nyomorúságos lesz de büdös is.
Kaja egy normális osztrák helyen 18-20 euro sok sörrel.
Ezt az időt simán eltölthetted volna motoros túrával az alpokban ennyiért és ha uszizni akartál volna van egy halom nagy tó ami édesvíz.
De Olaszország a világ legmotorizáltabb állama, az egy főre eső járművek száma itt a legnagyobb, innen származik a tökéletes városi célgép, a robogó is, szóval a bánat integessen 2-3 másodpercenként, az egy olyan ország és kész.
A tenger nem tudom milyen ott, de a horvát Adrián 6-10 méteres átlátszóság, kristálytiszta, fantasztikus víz, a só miatt jobban fenntart, órákat lehet snorkel-lel búvárkodni.
Olaszország más világ, ahhoz át kell állnia az agynak egy másik ritmusra, járművön mindig sietnek, tolakodnak, amúgy viszont lelassulnak, más életvitel.