Vazz, és nekünk azt mondták, hogy ez az utolsó és le is csaptunk rá, ezek szerint van még párezer a pult alatt ezekből az akciósokból, mondjuk a lánynak pont a rozéarany kellett és ennyiért nem volt rossz.
Igazi magyar. ...a pizza vékony, a tenger sós........ej, de szar.... ....én pont ezekért járok amikor tehetem..... na jó, nem busszal. .....az integetésről meg írtam régebben, tény osztrákiában mindenki intett, de ahol ez egy napi közlekedési eszköz ott minek intenének? Akkor az autósoknak is kéne.
A "legújabb térkép" az pontosan melyik? Most lőttem két külön képet, Zumo 660-ról az alábbi Garmin-féle térképekről:
1.) NaviGuide Magyarország 2018.07
2.) City Navigator Europe 2019.10
Szép jó napot motorosok!
Egy kis szösszenetet megosztanék veletek az olasz "vakációmról"
Buszozás egy rémálom !!!! Hogy a faxomba lehet megtenni 567km-t 11óra alatt
A térdeim kikészültek, meg ez a 4nap az minden volt csak nem vakáció....
Nem tudnak annyit fizetni hogy ezt még1x megcsináljam
A pia 3-7euro között, a kaja 6-17euro között van
Megjegyzem az olasz pizza egy rakás fos!!!! Velencébe, Fusina, Trieszbe is kóstoltam!!!! Egy vékony kis koxos valami, itt a don pepébe különbet kapók!!!!
Rengeteg de tényleg kuu....a sok motoros robogós van kint, az engem meglepett hogy eggyetlen egy intést vagy bármilyen "köszönést" nem láttam a részükről
Én először fürödrem a tengerbe, SOHA többet! Kibaszot sós
A hullámok tetszettek
Jóformán csak gagyognak angolul, szóval a némettel jóbban jártam
Változó a wc minősége, van ahol rendes csésze van de elég sok helyen a kapaszkodós bisz basz van
Inkább pisáltam a tengerbe
Szlovéniában egy barlangnál még megáltunk az csoda szép volt majd megnézem a nevét, azt ajánlani tudom!! És ott összehaverkodtam magyar motorosokkal, jó fejek voltam, inkább utasként velük tartottam volna siófokig
Deee végre ithon
Már alig várom az estét hogy menjek egy karikát a kis fulánkossal
most ausztriában bebizonyította két új tom-tom motoros navigáció is, hogy sz@r.... a bmw garmint használ, a legújabb térképen nincs rajta pl a magyar 8-as autóut...
A redmi 4Pro 24GB os került 56e-be.
Az csak szólt hogy 2 óra a kesztyűtartóban 42 fokos az akku.A haverok samsungjai adták be a kulcsot.Lacinak tuti valami spéci samu van mert ahhoz IS jobban ért.
Én régebben azt tapasztaltam, hogy a szerényebb teljesítményű androidos okostelefon nyáron fokozottan hajlamos túlmelegedni, amennyiben töltőn van, be van kapcsolva a BT / wi-fi, megy a mobilnet, illetve fut vmilyen navigációs program is.
Én a régi TomTom-mal jártam így pár éve Erdélyben (kocsiban), ahhoz csak nagyon drágán lehetett volna (egyszeri!) térképfrissítést venni - olcsóbb volt, hogy karácsonykor megvettem az új készüléket, örökös térképekkel.
Nekem a Wayteq 995-ön hivatalos Sygic van. A romániai nyaralást vele gondoltuk megcsinálni. No az általa tervezett út, több mint 100 km-rel volt hosszabb, mint a sok éves Igo primoé, vagy a telefonos google térképes. Nekem úgy tünt, mintha a főutakon kívül nem nagyon ismerne mást. Ott pihent végig az autó ajtózsebében.
Persze nem kizárt hogy én vagyok hülye hozzá és valamit elrontottam a beállításokkor.
Én többek között ezért is használok dedikált navigációs eszközt a kocsiban és a motoron is - a telefon (jogtiszta, teljes Sygic-kal) csak vésztartalék céljára szolgál. A motoron 3 éve nyúzom a filléres xRidert kalóz iGO-val, a kocsiban meg egy nagyon-nagyon akciós áron (20e Ft) vett TomTom van, élettartam térképfrissítéssel. Mindkettő hibátlanul teszi a dolgát, semmi nem melegszik túl, nem kell külön tartókkal sz*rakodni (a TomTom beépített, integrált tapadókorongos).
érdekes, a szar túlárazott iphone-okkal nincs ilyen probléma. haver csak azt használja, vízálló tokban és még sosem adta meg magát, tűző napsütésben sem
1.) NaviGuide Magyarország 2018.07
2.) City Navigator Europe 2019.10
Egy kis szösszenetet megosztanék veletek az olasz "vakációmról"
Buszozás egy rémálom !!!! Hogy a faxomba lehet megtenni 567km-t 11óra alatt
A térdeim kikészültek, meg ez a 4nap az minden volt csak nem vakáció....
Nem tudnak annyit fizetni hogy ezt még1x megcsináljam
A pia 3-7euro között, a kaja 6-17euro között van
Megjegyzem az olasz pizza egy rakás fos!!!! Velencébe, Fusina, Trieszbe is kóstoltam!!!! Egy vékony kis koxos valami, itt a don pepébe különbet kapók!!!!
Rengeteg de tényleg kuu....a sok motoros robogós van kint, az engem meglepett hogy eggyetlen egy intést vagy bármilyen "köszönést" nem láttam a részükről
Én először fürödrem a tengerbe, SOHA többet! Kibaszot sós
A hullámok tetszettek
Jóformán csak gagyognak angolul, szóval a némettel jóbban jártam
Változó a wc minősége, van ahol rendes csésze van de elég sok helyen a kapaszkodós bisz basz van
Inkább pisáltam a tengerbe
Szlovéniában egy barlangnál még megáltunk az csoda szép volt majd megnézem a nevét, azt ajánlani tudom!! És ott összehaverkodtam magyar motorosokkal, jó fejek voltam, inkább utasként velük tartottam volna siófokig
Deee végre ithon
Már alig várom az estét hogy menjek egy karikát a kis fulánkossal
Az csak szólt hogy 2 óra a kesztyűtartóban 42 fokos az akku.A haverok samsungjai adták be a kulcsot.Lacinak tuti valami spéci samu van mert ahhoz IS jobban ért.
Persze nem kizárt hogy én vagyok hülye hozzá és valamit elrontottam a beállításokkor.