Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha van pici idod a 27 es igen jo utvonal,erdemes megnezni.
Hát, kicsit hamarabbra gondoltam, de akkor türelemmel várok.
Tőlem még nádszállal sem szívhatna. De már nem látom a halálrákot így tök jó.
Remeljuk,bar szívos.....
Csak összejön...
Majd telen,osszegyujtom a jobban sikerult rossz fotokat.
Nem volt akkora nagy feneku dolog,csak jolereztuk magunkat,motoroztunk jo helyeken jo tarsasagban.
Képes beszámolóra számíthatunk?
Igen, szóval ezért nem kellett már a csöves fagyijuk, ez lemaradt De persze aranyos volt a csaj, csak kicsit hülyén jött ki, remélem más magyar nem volt rajtunk kívül
Akkor megint tanultál te gyerek!
Vagy sör vagy fagYi. A kettő egymást üti!
Erre nem is emlékszem, próbáltál kártyával fizetni? Addigra én már tovább léptem és csak az utóhatás maradt meg.
jah, jó!
Oké, azt hiszem igazad van. Nem mindenre igaz!
Hát ja, vicces volt...de végülis nem az én hibám volt hogy a csöves fagyizójukban nem lehetett kártyával fizetni...mert ha kártyaolvasójuk nem volt lehet más sincs, mondjuk wc, kézmosó stb.
Kicsit sajnáltunk is egész végig viszont sikerült magaddal húzni a csöves magyar image-be magaddal együtt.......áááá nem volt gáz...
El kelkett golna fogadni.
Gyerekkoromban sem akartak ennyien meghívni fagyizni pedig akkor elfogadtam volna
Ne etesd, bar ehezik ,de meg nem doglott meg.
..de miért?
Nyugodj békében.
Örülök, hogy jól èreztètek magatok!
Válaszd az életet, válaszd a munkát, válaszd a karriert, válaszd a rohadt nagy TV-t! Válaszd a mosógépeket, kocsikat, CD-lejátszókat és elemes konzervnyitókat! Válaszd az egészséget, az alacsony koleszterinszintet és a fogászati ellátást, válaszd a fix kamatozású jelzálogkölcsönt, válassz első otthont, válaszd meg a barátaidat! Válassz szabadidőruhát és hozzá illő sporttáskát, válassz egy három szobás lakosztályt részletre egy ócska sorházban! Válassz DIY-t, és kérdezd meg egy vasárnap reggel, hogy ki a fene vagy! Terülj el egy fotelban, és nézd a lélekölő, agypusztító TV-s kvízjátékokat! Tömd tele a szádat ócska szemét ételekkel! Válaszd a végén a rothadást! Pisálj utoljára egy szánalmas otthonban, élj pusztán zavaró körülményként rohadék kölykeid számára, akiket azért nemzettél, hogy magadat helyettesítsd! Válaszd a jövőt, válaszd az életet! De miért akarnék ilyesmit csinálni? Úgy döntöttem, hogy nem választom az életet.
A hotel jo volt,a hegy magas volt,a winersnicli finom volt,a patak qurvahidegy volt,kibaszott meleg volt,a fagyi meg elfogyott.