Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én még a szagát is utálom, ha ott vagyok az asztalnál én is akkor senki sem ehet ilyen rettenetet csak akkor ha nem vagyok ott
Azért elgondolkodtató, hogy sokan ahelyett, hogy a családjukkal foglalkoznának, ha van, inkább itt végeznek önpromotálást. Itt jártam, itt fagyiztam....Mintha az instán lennénk. Hányinger. De persze megmondták ez egy értelmes topik
Szép napunk van! Ma jönnek a tehenek!
Békés napot mindenkinek.
A sok oldalú cékla... Most préselve.
Van itt is ilyen az utcában is szenteste napján is nyitva de akár szilveszterkor is kora estig igaz 1.5x többe kerül minden mint máshol de valamit valamiért.
egyik még nyitva is volt........
hiába ahol van pénze a népnek ott a bolt is nyitva van
Nálunk is megvannak.
most voltam a boltok felé mind megvan
Ehető csillagmotor
Csillagmotor.
OK!
Nem röhög!
Hstcjfjdcubi ffjuffus5ohof gifstdzgihh xfjohgzszf
Ehh majd kesobb akkor,megyek meg arra mert talaltam tobb qurvajo utat
Na szóval anyám vár már minket kora délutánra így nem fog az időbe beleférni csak egy délelőtti guriga.
Bocs klavit töröltem gyorsba!
Jól hangzik de muter már vár koraik,jilkjhn.éá-llllléá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá
éá

úűpőáéq
Nemaaar.Minek?
11-12 kozt Lekanal a zold tehennel utkozuni,nyalunk fagyit,rohincig motorozunk kanyarost,pacsi szombatthelyel mi meg tuzunk haza,el kene kerulni a dugot pest fele.
felénk 20 méter felé van víz amivel lehet öntözni meg állatokat itatni ezt megfúrják max 2 óra és 50 ezer alatt
utána van még egy vízzáró réteg 40+ méter felé ott már jó víz van, ide azért komolyabb eszköz kell de ez még mindig nem drága
amúgy 80 méterig bárki furkálhat engedély nélkül
mondjuk én mostani ésszel inkább valami 110-125mm kutat fúrattam volna a 40+ mélységbe és merülő szivattyúval oldottam volna meg a dolgot, és az egész ház vízellátása arról ment volna egy nagyobb homok szűrővel+ utána ahová kell fimomszűrő
Azt nem hordani kéne?