géppel lehet kiolvasni, mert a computerben tároltat nem lehet átírni, csak a kijelzőben tárolt adatot...
autónál legtöbbször működik, hogy a gyujtás rá és akksi le-fel csatlkaoztat egymás után gyorsan 8-10x.. a computer meghülyül, resetel és visszaírja a kijelzőt.... néha szétbaszódik, úgyhogy úgy kell csinálni, hogy az eladó ne lássa
November óta szentségeled a felhőket, a szelet és a hideget.
Na...na most érik be igazán a szőlő a domboldalban, most lehet kaszálni a fagyival és lángossal a strandon és most lehet lehúzni a népet a klímával, szóval csak semmi pánik, Isten áldott Napja süt, most süssön ne télen!
KELLEMES SZÉP NAPOT MOTOROSTÁRSAK, OLCSÓ BENZINT MINDENKINEK! ( itt Tapolcán most 36-ot mutat a hőmérő!) Pedig ebből félretehetne egy keveset a novembertől márciusig tartó időszakra. De hát ez nem kívánságműsor! Mivel ilyen nagyon "jó" idő van ezért hajnalban mentem a géppel, mert mennem kellett , de még így is dőlt a meleg a motorból amikor visszaértem ! De mikor legyen meleg, ha nem most? Januárban majd jobb lesz a hűtése , assza meg az a bárcás és bitorló rohadt qrva élet!
Nyilván sehogy illetve mivel a computerben kell turkálni így megesik, hogy pár funkciót össze vissza fog kezelni, lefagyogat meg ilyenek főleg ha többször is visszaállították, motornál láttam ilyet azt pl húszezrenként visszaállíttatta húszezerre és akkor volt ez már negyedszer és egy halom funkci nem működött, gixer600 volt.
Autókereskedő múltkori sztorija, szép és jó állapotú 210 ezret futott kocsi, tetszik a vevőnek, de hisztizik a km miatt.
kereskedő: - 110-zel tetszene?
vevő: - igen, az már megfelelő lenne
kereskedő: - akkor jöjjön vissza egy óra múlva
És megvette bazmeg a tekert órával a kocsit, mert neki az lélektanilag jobb, ha kevesebbet lát az órában.
hogyne lenne... hiszen óriási az igény rá. tudja a paraszt, hogy átbasszák, de megveszi, mert 100 ft-ért a csigát elkíséri bécsig, utána meg sír a szája, hogy átbaszták...
Persze, de szerintem össze lehet azt szépen tenni, de valjuk be a legtöbb embernek nagyonn az egoja mint a tudása. De majd én megcsinálom. Némelyiknek egy csapágygolyót nem adnék a kezébe,mert azt is elbasszná.
Amúgy ha szétszedi és finoman kézzel tekeri vissza, olyankor is megkócosodnak a számok, nem fognak tökéletesen állni már. Lehet direkt ilyen a óra mechanika, hogy kiszűrhető legyen.
Ja nem.