Jajám, a motiváció, önfejlesztő tréningek tartása nagy biznisz manapság. Lehet bele kéne vágnom
Cégbe is hívtak egy csókát aki vezetői tréningeket tartott nekünk. Előtte autókereskedő volt amúgy.
Lenyomta a sablon szöveget, de ha egy problémát felvetettél, hogy tud-e rá megodlást akkor elterelte a szót.
Szart nem ért.
Ne csináld, ezek azok az arcok, akik nagyon okosakat mondva gazdagodnak meg, a prolik meg mennek, fizetik a belépőt, elcsodálkoznak, hogy: "mijjjenigaztőlle" meg "fúúúúdeigazavaaaaan".
Aztán hazamennek és élik ugyan úgy az életüket, mint a méregdrága fejtágítás előtt.
Motivációs előadásokból és cigarettából lehet a legkönnyebben meggazdagodni, csak ki kell szolgálni a függőséget.
Motivációs dohányboltot kéne nyitnom: "legyél jobb ember és szívd ezt a szart"-szlogennel.
7 liter anyám majdnem 70 éves aztán a hétvégén csinált vagy 40 üveggel kezdésnek
Buzi nagy fazékban alig tudtam feltenni a gázra
Aztán az öreg lány kemény mit a vidia mert ilyennel tolja majd 60 éve
Forrón bele öntöd az előmelegített üvegekbe aztán rádobsz néhány plédet
Célszerű inkább a 7 decis befőttes üvegbe tenni könnyebb kiganézni plusz egy új lapka kb 25 Ft és nem kell baszakodni a celofánnal
Felfőzzük majd üvegekbe tőltjük teljesen tele,lezárjuk majd kupakkal lefelé dunsztba tesszük ( semmit nem kell bele tenni tartósitás okán) Csatni,lekvárok,lecsó mind igy készül.
Annak nincs jó íze
Régebben a gyereknek csináltunk sokfélét, simán gyümölcs lé cukorral
Tejszínes gyümölcsös meg a tököm tudja miket
De egyik sem volt az igazi
Bár a natúr gyümölcs leveket kedvelte, még most is inkább vizes jégkrémet eszik
https://www.hasznaltauto.hu/motor/bmw/r_1100_s/bmw_r_1100_s_nagyon_szep_allapot-13061437
15 éves motorban 40 ezer km és városi motorozásra ajánlja.
Cégbe is hívtak egy csókát aki vezetői tréningeket tartott nekünk. Előtte autókereskedő volt amúgy.
Lenyomta a sablon szöveget, de ha egy problémát felvetettél, hogy tud-e rá megodlást akkor elterelte a szót.
Szart nem ért.
Aztán hazamennek és élik ugyan úgy az életüket, mint a méregdrága fejtágítás előtt.
Motivációs előadásokból és cigarettából lehet a legkönnyebben meggazdagodni, csak ki kell szolgálni a függőséget.
Motivációs dohányboltot kéne nyitnom: "legyél jobb ember és szívd ezt a szart"-szlogennel.
Az OK én vagyOK
Buzi nagy fazékban alig tudtam feltenni a gázra
Aztán az öreg lány kemény mit a vidia mert ilyennel tolja majd 60 éve
Célszerű inkább a 7 decis befőttes üvegbe tenni könnyebb kiganézni plusz egy új lapka kb 25 Ft és nem kell baszakodni a celofánnal
Nejem próbálkozik vele, anyám csinálta régen de mér nem emlékszem pontosan hogy oldotta meg.
Régebben a gyereknek csináltunk sokfélét, simán gyümölcs lé cukorral
Tejszínes gyümölcsös meg a tököm tudja miket
De egyik sem volt az igazi
Bár a natúr gyümölcs leveket kedvelte, még most is inkább vizes jégkrémet eszik
Azt tudom mit eszek .