Ez nincs így, itt legfeljebb fotel utálók vannak, de ha személyessé válik az élmény akkor változik a hozzáállás is, persze nyilván vannak zsigeri összeférhetetlen rosszindulatú valakik akiknek mindegy, hogy mikor, kit és hogyan csak utálhassák, de a többség nem ilyen szerencsére és épp ezért nem találni mikor jólét van kis fizuért ilyen állásra embert, nagy pénzért igen egy darabig......
No meg anno a házmesterek is ezzel nyugtatgatták magukat )már amelyiknek volt egy kis lelkiismerete), hogy nem csinálnak semmi rosszat hisz ez csak egy munka és ezt is el kell végezni.....vajon ma melyikük dicsekszik el azzal, hogy anno jelentgetett és terrorizálta a lakókat?
Már álltunk meg kollégákkal ilyeneknél amikor elindult, de nem is az a lényeg, hogy neki van-e köze ahhoz, hogy a gép elvégzi a feladatát vagy sem hanem az, hogy ahhoz, hogy a gép működjön neki ki kell állni és működtetni tehát pont olyan wamzer mint a a gép hisz nélküle nem működne és ez a lényeg a többi ilyesféléknél is........anno kitaláltam magamnak, hogy aki egy banknál csak takarító az is menjen a k@rva annyába mert hozzájárul a lerabláshoz még ha csak azzal is, hogy a fényűző paloták még arrogánsabban csillogjanak ingerelve a kirablottakat.
Hát még ha ehhez hozzávennénk azt , amiket titkolnak??! Egyébként nem ugyanazt írtam KÉTSZER , ha el tudtad olvasni, vagy csak a kötekedés kedvéért írogatsz ide??! Ha ennyire bosszant amit írok ne olvasd, men kötelező!!
Ez egy akkora mondás, hogy el kellett küldeni kétszer is. Bár két jelentése is lehet, nevezetesen, hogy az említett Horatio egy segghülye akinek mindegy mit mondasz azt értelmezni nem képes vagy a másik, hogy aki ezt mondja az amúgy normális Horatiónak az maga egy seggfej tudálékos okoskodó barom.
Nem anyáznának, pont, hogy onnantól leszarnának és igazi ember nem állna többé veled szóba....miért van, hogy az ilyen "szakmák" művelői csak a saját társaságukban tudnak szabadidőzni és csak addig tudnak emberekkel barátkozni amíg ki nem derül, hogy kik ők?
Kíváncsi vagyok, ott ül az autóban, jár a motor, ablakok eltakrva klíma megy, gèptető nyitva mert gondolom egész nap ott ketyeg.
Érdekel hogy milyen fizetést kap ezért.
Nekem is van egy kereskedős sztorim! Bemegy a telepre a srác, láthatóan nem apunczi kedvence és szeretne egy motort venni. Amelyikben sok kilométer van az a baj, amelyikben a kevés az. Végül nem vett motort mert nem egészséges újrakezdeni.
Akkormeg ha fizetnek ert mar jobb.
Ez szerintem jobb mint a 70 forintos.
Érdekel hogy milyen fizetést kap ezért.
Van az a fizetés amiért bevàllanám az anyázást.
https://index.hu/gazdasag/2018...