Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nincs így, itt legfeljebb fotel utálók vannak, de ha személyessé válik az élmény akkor változik a hozzáállás is, persze nyilván vannak zsigeri összeférhetetlen rosszindulatú valakik akiknek mindegy, hogy mikor, kit és hogyan csak utálhassák, de a többség nem ilyen szerencsére és épp ezért nem találni mikor jólét van kis fizuért ilyen állásra embert, nagy pénzért igen egy darabig......
A legtobb ember siman random utalja a masikat barmiert,lasd itt.
Akkormeg ha fizetnek ert mar jobb.
remélem nem....
No meg anno a házmesterek is ezzel nyugtatgatták magukat )már amelyiknek volt egy kis lelkiismerete), hogy nem csinálnak semmi rosszat hisz ez csak egy munka és ezt is el kell végezni.....vajon ma melyikük dicsekszik el azzal, hogy anno jelentgetett és terrorizálta a lakókat?
250 ert siman uldogelnek.
Ininek.
Ez szerintem jobb mint a 70 forintos.
Már álltunk meg kollégákkal ilyeneknél amikor elindult, de nem is az a lényeg, hogy neki van-e köze ahhoz, hogy a gép elvégzi a feladatát vagy sem hanem az, hogy ahhoz, hogy a gép működjön neki ki kell állni és működtetni tehát pont olyan wamzer mint a a gép hisz nélküle nem működne és ez a lényeg a többi ilyesféléknél is........anno kitaláltam magamnak, hogy aki egy banknál csak takarító az is menjen a k@rva annyába mert hozzájárul a lerabláshoz még ha csak azzal is, hogy a fényűző paloták még arrogánsabban csillogjanak ingerelve a kirablottakat.
Szerintrm nulla koze van a leolvasadhoz.
Majdnem.....
Nem bosszant amiket írsz, tanulságosak az évek alatt elolvasott hsz-eid.
Amugy ez spec nem wamzer allas,kb mint az ejjelior.Van benn egy kamera ami csinalja a melot.
Hát még ha ehhez hozzávennénk azt , amiket titkolnak??! Egyébként nem ugyanazt írtam KÉTSZER , ha el tudtad olvasni, vagy csak a kötekedés kedvéért írogatsz ide??! Ha ennyire bosszant amit írok ne olvasd, men kötelező!!
Felenk kapnak egy kis generatort,az ki van pakolva.
Ez egy akkora mondás, hogy el kellett küldeni kétszer is. Bár két jelentése is lehet, nevezetesen, hogy az említett Horatio egy segghülye akinek mindegy mit mondasz azt értelmezni nem képes vagy a másik, hogy aki ezt mondja az amúgy normális Horatiónak az maga egy seggfej tudálékos okoskodó barom.
"Sok minden van földön és egen ó Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes"
"Sok minden van földön és egen ó Horatio, mintsem bölcselmetek el tudná képzelni"
Nem anyáznának, pont, hogy onnantól leszarnának és igazi ember nem állna többé veled szóba....miért van, hogy az ilyen "szakmák" művelői csak a saját társaságukban tudnak szabadidőzni és csak addig tudnak emberekkel barátkozni amíg ki nem derül, hogy kik ők?
Gondolom 250 körül.....vagy többet.
Kíváncsi vagyok, ott ül az autóban, jár a motor, ablakok eltakrva klíma megy, gèptető nyitva mert gondolom egész nap ott ketyeg.
Érdekel hogy milyen fizetést kap ezért.

Van az a fizetés amiért bevàllanám az anyázást.
wamzer életre vágysz?.......valamiért többnyire minden érintett tagadja ha ilyesféle munkahelye van.....
Én régóta mondom, hogy ÉGÉS BMW-vel járni...:
https://index.hu/gazdasag/2018...
Azt tudja valaki hogy a matrica figyelős autóban ülő emberke mennyit kereshet?
Nekem is van egy kereskedős sztorim! Bemegy a telepre a srác, láthatóan nem apunczi kedvence és szeretne egy motort venni. Amelyikben sok kilométer van az a baj, amelyikben a kevés az. Végül nem vett motort mert nem egészséges újrakezdeni.
Azta ezt a sztorit még sohasem hallottam!
No,mostmár távirányíthatom azt a buzi goprot.