susogós kínaiban nincs akkora amibe elfér a seggem
márkásabb cuccban láttam már nagyobbat, de 6+ ezret nem adok ki egy olyan dologért ami van rajtam évente 2x
a 120 kilós gatyám valahol elméletileg még megvan, majd ha ilyen gizda leszek lehet bepróbálkozom valami vízben
Én több mint 30 éve nem fürödtem benne de lehet 35
A Szelidi tó nekem jobban bejött, régebben még sátraztunk is ott elég sokat
Mostanában ott is csak motorral voltam de csak körbe nézni, amióta kihíztam a fürdő gatyát azóta nincs nyilvános fürdő
Szia!
Röhögni fogsz!
Én három kilométere lakok a tótól, és szerintem minimum tizenöt éve van már,hogy fürödtem a tóban! A kilencvenes években pecáztam ott, de mivel a halak nem jártak ki pisálni így én sem!
Egy.
Hu se szarul aludtam bassza meg. Szét szopkodtak a szúnyogok. Olyan voltam mint egy bolhás kutya. Tököm is ki volt. Szerintem veszek ilyen konektorba bedugható folyadékos riasztót.
van már ilyen darált papír jellegű cucc,kurva könnyű. kockákban lehet venni,egy gépbe teszik,az szétdarálja,és egy csővel befújják ahova kell. nem tudom a nevét,de ha érdekel,megkérdezem.be van itatva valami szarral,hogy a rágcsálók ne menjenek bele,meg talán tűzbiztosabb is....
Az a baj, hogy nem tudsz mit válaszolni. Szerintem maradjunk annyiba, hogy a Te motorod mégcsak nem is sport, de ha sportnak nevezzük akkor is a legalja a kategóriájának.
De azért fikázhatsz olyan motor ami 2004-2007 között a márka csúcsmodellje volt és SBK-t is nyertek vele.
Szerintem kortól eltekintve tedd egymás mellé a két motort. De megnyugtatásként még egy 20 éves TL ezremmel is elverném a szádat, hogy csak pislogsz utána. Nem kell a CBR-t se elővennem.
Társalgás részemről lezárva, egyelőre letiltalak, mert kezdesz rohadt idegesítő lenni. Ameddig Levivel és Zolival a vérszíváson kívül lehet értelmes mondatokat váltani addig veled nem.
Vagyis kb. annyit fizetett előre, mint egy akármilyen BMW tulaj aki nem fizetett előre, csak ez még villanyautó is, amivel töredéke költség nincs, és még örül is ennek, hogy átbaszták
Apple+BMW rajongó, miért pont ezzel ne lehetett volna bepalizni.
Nekem is 30volt a kötelező szerviz, de minden folyadékot és szűrőt cseréltek ezért.
Őszinte legyek, ennyiért garancián túl is megéri elvinni, mert saját magamnak sem dolgoznék olcsóbban.
márkásabb cuccban láttam már nagyobbat, de 6+ ezret nem adok ki egy olyan dologért ami van rajtam évente 2x
a 120 kilós gatyám valahol elméletileg még megvan, majd ha ilyen gizda leszek lehet bepróbálkozom valami vízben