Alig várom a pillanatot! De arany ember vagyok, ihatunk egy sört is! Nem a segítség a szégyen, hanem apuci pénzét lehúzni, de az nagyüzemben megy másoknál, ahogy látom.
Központi légcsatornásra gondolhatott, de az aránytalanul drága és értelmetlen ilyen helyre.
Egyébként fura, ugye az összes klímás ragaszkodik hozzá hogy minden szobába kell egy konzol mert nem hűti be a lakást másként.
Hát nekem az előszobában van. Gondoltam is hogy ez ilyen nesze semmi fogd meg jól, majd csinálhatok rendeset, de kiderült hogy olyan kellemesen természetes hűvös van mindenhol 3.5kW inverteressel, miközben még huzatot sem kapok, hogy nem is vagyok hajlandó sehova telepíteni klímát. Ráadásul mindezt alapjáraton ketyegve tudja a legnagyobb melegben is.
Mondjuk nem is tetőtér, alapból is jó a klímája a háznak, de nyilván ilyen hosszú melegben már nem tartja meg a kellemes hőmérsékletét magától.
Nincs. Jozan paraszti ész. Két hagyományos klima anagáron is olcsobb mint egy nagyobb teljesitményü légcsatornába rakott beltéris cucc plusz még a légcsatorna szivó és fujó oldalon is, ha padlástérbe rakja akkor höszigetelés ha meg lakótérbe akkor helyet foglal a mennyezeten. És azt még meg is kell csinálni ami több idö és összetettebb fwladat mint egy kültéri meg beltéri összekötése.
De én szívtelen vagyok én simán hagynám hogy éhen halljon, az őrületében magát szórakoztatva
Kötelező hülye kérdés: Motorozik már?
Egyébként fura, ugye az összes klímás ragaszkodik hozzá hogy minden szobába kell egy konzol mert nem hűti be a lakást másként.
Hát nekem az előszobában van. Gondoltam is hogy ez ilyen nesze semmi fogd meg jól, majd csinálhatok rendeset, de kiderült hogy olyan kellemesen természetes hűvös van mindenhol 3.5kW inverteressel, miközben még huzatot sem kapok, hogy nem is vagyok hajlandó sehova telepíteni klímát. Ráadásul mindezt alapjáraton ketyegve tudja a legnagyobb melegben is.
Mondjuk nem is tetőtér, alapból is jó a klímája a háznak, de nyilván ilyen hosszú melegben már nem tartja meg a kellemes hőmérsékletét magától.
Egy nulla az egész.
Valami rovid szakszoveg?