valamiből élni is kell.......
ennyiből jobb a twitch, ott a feliratkozók adnak havonta kicsi pénzeket( valami 2.5 dollár, ami egy usa embernek kb egy inggomb) és evvel támogatják, és nem kell gagyibbnál gagyibb szponzor videókat csinálni amitől megundorodik a nép meg a 10,1 perces videókba betenni 4 reklámot, amitől ismét undorodik a nép
aztán egy rakat fos lesz a végén az egész csatorna hiába van sok meló benne......
Nő nélkül könnyű Legalább kecskét tartasz
Egy ilyennek van létjogosultsága, de amíg olyannal jársz amivel addig nem vagy különb
amilyen pici már önmagában azt nem értem hogy férsz el
Ezt nem mondtam.
Azt viszont igen hogy sportmotor főleg az 1000 es nem utcára való.Pályára.És nem az autópályára.
Szóval utcára csak kevés ember vesz ilyet.Pont azért amiért szoktál nyávogni.
És én nem vettem hitelre.
Tudom, attól jobb ember vagyok, ha veszek egy új motort, lehetőleg europait és elmegyek vele egy nagyon magas hegyre
BMW meg háromhengeres hitelre vett motorok beugrók a legszínvonalasabb társaságokba
Fz1 talán de mégsem
A szuszka azzal a halszerűen ronda GSXS1000F-el odatette magát a legrondábbak közé.
ennyiből jobb a twitch, ott a feliratkozók adnak havonta kicsi pénzeket( valami 2.5 dollár, ami egy usa embernek kb egy inggomb) és evvel támogatják, és nem kell gagyibbnál gagyibb szponzor videókat csinálni amitől megundorodik a nép meg a 10,1 perces videókba betenni 4 reklámot, amitől ismét undorodik a nép
aztán egy rakat fos lesz a végén az egész csatorna hiába van sok meló benne......
Talán még a hülye hondádon is elférnék.
Egy ilyennek van létjogosultsága, de amíg olyannal jársz amivel addig nem vagy különb
amilyen pici már önmagában azt nem értem hogy férsz el
Azt viszont igen hogy sportmotor főleg az 1000 es nem utcára való.Pályára.És nem az autópályára.
Szóval utcára csak kevés ember vesz ilyet.Pont azért amiért szoktál nyávogni.
És én nem vettem hitelre.
BMW meg háromhengeres hitelre vett motorok beugrók a legszínvonalasabb társaságokba