Mindenki mondja hogy mekkora szar motorok ezek aztán amikor leszállnak róla, nem vallják be csak megy a hát igen meg a na igen es ott a vigyor az arcukon aztán 1-2 év és a segge alatt az europai, lehet az triumph, duci bmw vagy ktm...
Na mizu Lyanó? Visszakötötték a netet ?
Ne idegeskedj, semmi sem változik, ha rosszindulattal írsz, ugyis neked esnek, olyanhoz szól j hozzá csak amivel nem vered ki a biztit vagy ha igen, tartsd a frontot
nem gs, gsr volt vazze amúgy mondhat bárki bármit a bmw-re és a ktm-re, kicsit nyugaton és délen szinte csak ezekkel motoroznak és milyen érdekes, egy motort láttam lerobbanva, az is japán volt
De ha ktm-et vettél volna, azt mondta volna hogy ő is azt venné
Nem egy liga a két motor, mármint a gt meg a ktm.
De a ktm sem egy liga a gs-sel, tudom hogy ezt baromi nehéz beismerni egy elfogult bmw-snek de ez így van
nem igazán amúgy jó kis motor volt, van is benne erő gazdagon... bár a full gas-nál egymás mellett van a bmw és a ktm szalon, egy cég, és amikor a ktm-s srácnak mondtam, hogy én maradok az 1600gt-nél, csak anynit mondott, hogy ő is azt venné....
Mondjuk hogy felnőttlegó pénzért.
Hondájuk bezzeg nincs.
Körte-alma.
Ne idegeskedj, semmi sem változik, ha rosszindulattal írsz, ugyis neked esnek, olyanhoz szól j hozzá csak amivel nem vered ki a biztit vagy ha igen, tartsd a frontot
Nem egy liga a két motor, mármint a gt meg a ktm.
De a ktm sem egy liga a gs-sel, tudom hogy ezt baromi nehéz beismerni egy elfogult bmw-snek de ez így van