haver kiment 10 éve új-zélandra szől tőkéket gyomlálni/b@sztatni a barátnőjével, hazajöttek látogatób 1,5 év múlva, mondom mi van? "minden fasza, bérlünk egy házat, vettem egy land rovert meg egy csónakot, hétvégente járunk búvárkodni a delfinekkel és fejenként egy százast félre tudunk tenni..." minimálbéres meló ;)
azóta - kb 6 -7 éve már - elhelyezkedett a szakmályában (informatika) a fővárosban és ez a nyomorgás már a múlté
ismerős csaj volt kint mosogatni, szar meló
utána valami árufeltöltő lett, az is szar
aztán inkább hazajött
azt mondja ezekkel a minimáálbéres melókkal akkor lehet megélni ha szállón lakik 3-5 másikkal egy szobában és a melón kívül sehová sem megy
szóval ezek a dolgok max úgy jók ha kimegy 2-3 évre nagy kínnal összespórol x összeget és hazajön vesz belőla autót vagy lakást vagy mittudoménmit akár pomeráni törpe spiccet
az idős gondozás ami jobban fizet és könnyebb munka, de ez meg stresszesebb, és azért elég jól kell beszélni a helyi nyelvet
Elmehetnék mint egy kolléganőm....6 órába vették fel persze kétszer annyit kell dolgozni és ezért 130-at fizetnek a rengeteg ki nem fizetett túlórával mert hát az csak készenlét....ki is lépett pár hónap után......most miután 2-3 hétig melót kerestem még inkább megbizonyosodtam afelől, hogy nincs munkaerőhiány....csak madárhiány van akik hajlandóak fillérekért a belüket kidolgozni, csak szórakozásból is érdemes egy csomó önéletrajzot szétküldeni és azonnal kiderül, hogy kikből van hiány...
vagyis komplett-e
utálok hétről-hétre sorozatot nézni
most ismét elkezdtem nézni a kaliforgiát, nem olyan ütős mint elsőre, de szerintem az egyik legszórakoztatóbb sorozat
szerintem ütősebb mint a rém rendes család( először nézve 20+éve)
Én nem rühellem őket, övék a jövő......az én melómat, fizimiskámat és képességeimet már holnap átvehetik a robotok amiket pont ők alkotnak meg......ez van...
Hááát, talán, hogy ha itt maradok akkor nyugalmasabb létem lesz ( mondjuk ehhez az kell, hogy a lé terén betartsák a megígértet mert ha nem akkor vissza a kamion) és ráérhetek motorozni és kedvem is lesz hozzá akkor tán nekem is lesz újra párezer évente mint régebben......
Az osztrakban szakacskodo ipse jó turautvonalakat,nagyon jó képminőséggel rak össze,NRB laza leszaromsaggal rombol Pesten 120-al a vacin a kocsik közt,a KTM és csávó sem rossz.
A többi csak egy egyszerű átlag vizesnyolcas motoros foszer sok idővel.
Nekem jó kitölteni a 9 órában keletkező holtidot.
Asszem bocsánatot kell kérnem a videó készítőjétől és mindenhová betolóétól, azt gondoltam, hogy ezeket a kutya sem nézi, de úgy fest magamból indultam ki és nem gondoltam azokra akiket ez érdekel.
azóta - kb 6 -7 éve már - elhelyezkedett a szakmályában (informatika) a fővárosban és ez a nyomorgás már a múlté