általában ez nem így szokott történni, hanem épp a pillanatnyi kedvem szerint
még mindig várom a papírt, a múlt hátről, amikor autóval a 60-as táblánál épp hyperűrsebességre ugrottam
nincs félreértés... a megkülönboztető jelzés egyértelmű.... engem ebből a szempontból a jelöletlen autókkal való sebesség mérés jobban dühít, de nem tudok mit csinálni vele, pedig biztos előbb-utóbb bele fogok csúszni...
Mondom, én is felrakok a Priusra kék LED hidat, ebayről biztos olcsó, aztán szívatom a népet ennyi erővel.
Őszintén ez nagyon felháborít, hogy visszaélnek ezzel a jelzéssel, és lám ilyen félreérthető és baleset veszélyes helyzeteket idéznek elő, hogy emberkedhessenek a hivatal szolgái.
Mert az a kamionos is csak azért húzódott le mert összeszarta magát és be akarta tartani a törvényt, nem hiszem hogy azért ment a leálló sávban, hogy még többet fizethessen.
Rendőrnek megállok, Mentő, tűzoltót elengedem, még a BKV-st is, mert még neki is társadalmilag indokolt lehet, de az NKH-s intézkedjen csak a parkolóban azokon akit a rendőr hajtott fel neki, mert a rendőrön kívül a többi ne akarjon megállítani.
nem mérlegelheted, nem az autó matricáihoz van előírva, hogy mit kell tenned a megkülönböztető jelzés használatakor.... miután a mögötted jövőt el kell engedned, az előtted menőt pedig nem előzheted meg, ha megáll neked is meg kell állni
Vicces is lenne amikor megérkezik a kórházba és 30 autó beáll a sürgősségire mert kékvillogó.