én is hasonlóra jelentkeztem pár éve
aztán be akartak tenni a raktárba akkukat pakolni
mondtam is hogy olyan ember még nem született aki rábírna hogy 15+ kilós akkukat pakoljak
aztán hallottam hogy az is alkalmatlan lett akit beszerveztek arra a helyre amire jelentkezni akartam
Amolyan fregoli a raktár téren, persze újként többnyire tarhonyálok, de némi szgép kezelés és irányítás is tanulás alatt van némi kiemelés lebegtetésével.
Az tény, hogy átestünk a ló túloldalára ahogy szoktuk, de szerintem inkább ez mint az,. hogy mondjuk a szomszéd megvádol, hogy elloptam valamijét és azonnal a körzeti láncra verve végighurcol a falun pedig már rég el is adtam és soha nem találnák meg.
Nem feltétlen csak nem derül ki még haveri körben sem mert szégyellik, de pl. a 90-es évek vége felé az egyik hajdúsági városban pár rendőr (talán 5-öt rúgtak ki) verték a cigókat igazoltatáskor meg amikor olyanjuk volt, örült is ennek mindenki, hogy végre rend lesz csak hát a derék őrök előbb-utóbb elkezdték pofozni a kiváló magyar polgárokat is és az már nem tetszett és elzavarták őket. Ha az amit szeretnél általánossá válik (mint a szociban) és elég a gyanú a meghurcoláshoz, tönkretételhez akkor mi lesz ha valaki Téged vádol meg akármivel és veled csinálják a szétcincálást pedig ártatlan vagy? Ez nem annyira ritka mint gondolnád, elég ha csak az asszonynak lesz elege belőled és megvádol valamivel oszt nem lesz ártatlanság vélelme hanem azonnal fogda és fartúrás.
Ez mondjuk nem feltétlenül baj... én is ismerek olyat akit jogtalanul hurcoltak meg, majd természetesen ártatlannak nyilvánítottak de a céget, családját. életet mar tönkretettek
aztán be akartak tenni a raktárba akkukat pakolni
mondtam is hogy olyan ember még nem született aki rábírna hogy 15+ kilós akkukat pakoljak
aztán hallottam hogy az is alkalmatlan lett akit beszerveztek arra a helyre amire jelentkezni akartam
mondjuk az családban van akkor azértis
ezek többsége valami sunyi feljelentgetésekből származik......