Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajnos addig nem bűnös amíg a bíróság meg nem állapítja
látszik hogy a csibészek írták mindig is a törvényeket......
Vezetik a rabot
En simán tudom arccal osztani ha megkapom úgy. Itt nem tiltja semmi. Mikor látom a hírekben vezettük a rabot a rab arca ki van takarva az őré pedig nincs. Pont fordítva kellene védeni a rendőrt. Még a nevek nincsennek kiírva. Itt a tv mutatja arccal névvel a faszt.
http://www.origo.hu/auto/20180... de mért kell a kaffer kotorék arcát kitakarni ha már egyszer csaló! Aj de menne ki a kéményen mint pápa választáskor.
Inni se könnyű mert könnyen kilötyög főleg pohárból.
automata gyújtós kellene, mert ugye az usás folmek remekül prezetálják hogy nem könyű vezetés közben meggyújtani
Amilyen ügyes vagy a fém munkában, könnyen összedobsz egyet
téptem ma egy 50es távot a robogóval ennek java részét bicikliúton
a mérleg:
1x kijöttek elém, nem volt durva de azért fékezni kellett elég rendesen
1x meg simán elkezdte az előzést a furgon amikor kb a közepénél jártam, ez sem volt durva de azért az út széle és a gumi között nem volt 10 centi táv
lassan ki kellene találni egy molotov koktél tárló részt a robogóra, mert lehetne dobálni minden nap egy rekesz palackot
Ez is béget?
ebben a félelmetesen erős 1.8-as motor van ez az 1,33 benzin lehet, hogy szar... de minden gyártónak vannak elrettentő példái, másnak meg ez az 1.33 is elmegy 1M km-t
nah de az egy sz@r, ez meg egy divatos hybrid...
nem rossz amúgy, csak nem jó....
érzed, hogy hiányzik a kraft és a karizma... olyan semmilyen, de tudod, hogy elmegy a világ végéig...
Ez megvolt egy bőrmentes gastrával is.Csak az nem került ennyibe.
nahhh eco módban lement 6.1-ig városban, nem nyúzva, power módban 7,5... kikerestem a nagy átlagot, 6,3L az átlagfogyasztás vegyesben. ez az autó sokat van vidéken, de nagy részét pályán teszi meg.130-140-el... két év alatt futott bele kb 120e km
nah a hondáról nem is beszélve, ott nincs alternatíva... a múltkor összetörték a haver accordját, nem is nagyon... első lökős, hűtőmaszk, géptető, sárvédő elem. egy használt swift kijött volna, csak a bontott alkatrészekből. a hűtőmaszkon a három krómcsík egy százas, inkább gyári TYPE S maszkot rakatott fel, ami sokkal gagyibb. a gyári alkatrészeket inkább hagyta...
nem gondolom, minden gyártónál így van.... anno az alfa romeoba fiat alkatrészeket vettem a feléért-harmadáért, mert ha az volt rajta,hogy alfa romeo rögtön előkerült a vastag ceruza
Ne gondold, hogy csak a propelleresék játszanak ilyet :-)
https://totalcar.hu/belsoseg/2...
és ez a fullos változat teljes üvegtető meg minden, varrott bőr műszerfalborítás meg a f@szomtudjami fontos extrákkal... mondjuk a műszerfalborítás jól néz ki. egy nagyobb kaszni meg vagy 2x ekkora motor és használható lenne
nézegettem akksit a bmw-be, mert már bizony 5+ éves az akksi benne... még jó, de néha mintha fogyna a kraft indításnál....
uaz az akksi ami benne van, 23e Ft, ha rajta van a bmw logo 65e Ft (uaz a gyártó)
mondjuk akkora helykínálat... hogy... hogy... hogy csak na...... ez egy ilyen hobbitautó
tudod a kormány közelebb van a lábam meg távolabb
Az a jobb lenn lévő kapcsoló az direkt térdenbaszós helyen van vagy csak leesett?
Basszus én meg csak a bitzwolf USB kábeleknek tudok örülni.
akkor ez soknak tűnik
mindig, mikor beleülsz előlről kezdi a számlálást... szépen megy lefelé az átlag menet közben, de azért nem kell a csodát várni...
azt mondták reggel, hogy ha kell egy kis erő, tegyem át POWER módba... áttettem...