En simán tudom arccal osztani ha megkapom úgy. Itt nem tiltja semmi. Mikor látom a hírekben vezettük a rabot a rab arca ki van takarva az őré pedig nincs. Pont fordítva kellene védeni a rendőrt. Még a nevek nincsennek kiírva. Itt a tv mutatja arccal névvel a faszt.
http://www.origo.hu/auto/20180... de mért kell a kaffer kotorék arcát kitakarni ha már egyszer csaló! Aj de menne ki a kéményen mint pápa választáskor.
téptem ma egy 50es távot a robogóval ennek java részét bicikliúton
a mérleg:
1x kijöttek elém, nem volt durva de azért fékezni kellett elég rendesen
1x meg simán elkezdte az előzést a furgon amikor kb a közepénél jártam, ez sem volt durva de azért az út széle és a gumi között nem volt 10 centi táv
lassan ki kellene találni egy molotov koktél tárló részt a robogóra, mert lehetne dobálni minden nap egy rekesz palackot
ebben a félelmetesen erős 1.8-as motor van ez az 1,33 benzin lehet, hogy szar... de minden gyártónak vannak elrettentő példái, másnak meg ez az 1.33 is elmegy 1M km-t
nah de az egy sz@r, ez meg egy divatos hybrid...
nem rossz amúgy, csak nem jó....
érzed, hogy hiányzik a kraft és a karizma... olyan semmilyen, de tudod, hogy elmegy a világ végéig...
nahhh eco módban lement 6.1-ig városban, nem nyúzva, power módban 7,5... kikerestem a nagy átlagot, 6,3L az átlagfogyasztás vegyesben. ez az autó sokat van vidéken, de nagy részét pályán teszi meg.130-140-el... két év alatt futott bele kb 120e km
nah a hondáról nem is beszélve, ott nincs alternatíva... a múltkor összetörték a haver accordját, nem is nagyon... első lökős, hűtőmaszk, géptető, sárvédő elem. egy használt swift kijött volna, csak a bontott alkatrészekből. a hűtőmaszkon a három krómcsík egy százas, inkább gyári TYPE S maszkot rakatott fel, ami sokkal gagyibb. a gyári alkatrészeket inkább hagyta...
nem gondolom, minden gyártónál így van.... anno az alfa romeoba fiat alkatrészeket vettem a feléért-harmadáért, mert ha az volt rajta,hogy alfa romeo rögtön előkerült a vastag ceruza
és ez a fullos változat teljes üvegtető meg minden, varrott bőr műszerfalborítás meg a f@szomtudjami fontos extrákkal... mondjuk a műszerfalborítás jól néz ki. egy nagyobb kaszni meg vagy 2x ekkora motor és használható lenne
nézegettem akksit a bmw-be, mert már bizony 5+ éves az akksi benne... még jó, de néha mintha fogyna a kraft indításnál....
uaz az akksi ami benne van, 23e Ft, ha rajta van a bmw logo 65e Ft (uaz a gyártó)
mindig, mikor beleülsz előlről kezdi a számlálást... szépen megy lefelé az átlag menet közben, de azért nem kell a csodát várni...
azt mondták reggel, hogy ha kell egy kis erő, tegyem át POWER módba... áttettem...
látszik hogy a csibészek írták mindig is a törvényeket......