amúgy az egy f@sza hely.... mikor kint voltam, béreltem egy majdnem autót (seat ibiza, 1.2 benzin, ipari hulladék, de ezt lehetett ott bérelni akkor hirtelen), mert van vagy 60 km hosszú az egész, körbe úttal... körbejártuk a szigetet és felmentünk a vulkánhoz, majd mikor végeztem, felhívtam a kölcsönzőt, hogy itt a szarod, azt mondta, hagyjam a szálloda előtt, kulcsot iratokat hagyjam benne... mondom, nem viszik el? azt mondja: innen? hova? és tényleg....
ááá, van arra egy jó program.. vagy már nincs? a "gyere haza fiatal", "elköltöttünk" arra is vagy egy milliárdot, és kiraktak 2 fiatalt, hogy ők jöttek haza..... mint anno, mikor kiküldtük kis pénzért a tek-t afganisztánba a magyarokért, a haver mesélte, hogy alig tudtak összefogdosni 5-6 embert, mert bujkáltak a tek elől, ugyanis nem akartak haza jönni, ők ott éltek és dolgoztak. majd kiállítottak 9 buzit, akikre rászólt a kamerák előtt a vezér, hogy ne mondjanak semmit, mert abba nem lehet belekötni
Amúgy ahogy néztem a térképet Teneriffe az ideális cél.
Az Amnesty International emberkéje szerint.
Politikai tekintetben nem azonosulok, de szorosan összefügg a két téma és a megoldásra váró lehetőség.
Most clam haverja nem ér.