Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az csak olyan, mintha mennénk egy gyorsat valahol, - amig nem érünk oda, addig halálkomolyan hamarabb akar célba mindkettőnk, de amikor megállunk, iszunk egy kólát vagy kávét, aztán huzunk a dolgunkra, majd legközelebb megint megpróbáljuk :)
Szerintem nem,elég sok fight volt ide-oda.
Nem? Pedig tökre olyan...........
Azert a Fekete-Győr meg a MarkiMark csak valami.
Nem mondod hogy mindenki mindenkivel van egyutt.
Ök elöre loptak. Meg lehet viktor ad nekik kölcsön, hátha egyszer rájuk lesz szorulva:)
Na vegre egy jo szo.Fizetnek. Ezse volt mindig evidens.
Asszem azert az Ungár Peti jol ki van tomve. De a ferkonk se jar a krisnasokhoz ebédér,A simicska is sokaig fizette azt a rengeteg tehetsegtelen mediamunkast is.
Ne aggódj, engem sem keresnek onnan:) Sokadik alvállakozó vagyok, de legalább fizetnek:)
Affene.........en siman elolvadnek egy zsiros .egrendelestol,es siman engednek.De nem keresnek. .
Es siman vehetnek herlit utanfutostul,rolexestul.
Azoknak meg amugysincs pénzük,, mert a kormány nem ad a nem közelieknek:))
Á, elviselem. Különben vehetnék én is valami tizenéves k5-öt
Ne legyel a NER reszese,legy kemeny es mondj nemet a csabitasra,keress egy rendes nem kormanykozeli megbizast.
Igy se megy a fene se.
Szükségszerű. Munka van ott.
Ravasz ez a Viki
Kafeteria pénzből adó mentesen lehet foci belépőt venni
Ne kinozd magad,keress egy neked kedvesebb epitmenyt.
Ma megszemléltem Viktorunk ujabb hobbyműhelyét, a kisvárdai stadiont......Holnap is az lesz a program.
Nem a szagával. Olajos mivoltával. Mivel a darazsak is a potrohukon lélegzenek, az oilajos lom eltömiti a légzőnyilásaikat és megfulladnak.
ha kell, nagyon gyors tudok ám lenni
akkor mire odaérnél, már mindegy
nálunk valami hasonló ösvény vezet a kinti budihoz, van is egy ilyen nagyobbacska tócsa mellette nem tudom mitől
vaddohányt edd abba nemigen van virágpor
hacsak nem tesznek bele pipacsot, de azt meg simán meglátni mert fekete a por

ja tányleg..a pesti népnek selyemfű a vaddohány