LC4 esetén ez nem számít szégyennek az előző tulajnak?
Sportmotorokon meg még új korában selyempapírba csomagolva elrakják a gyári idomokat, felraknak pályaidomokat, aztán eladásra vissza a gyári és mint karcmentes, pályán soha nem használt, nem dohányzó hölgy tulajdonostól eladó
Nem tudom miről van szó de nekem az lc4 kb karc mentes volt amikor vettem
Mintha a szalonban lett volna kiállítási darab
Most már van pár karc de még mindig teljesen újszerű pedig 17 éves
Mi 4-en voltunk.
3-at látott engem már nem.
A rendőrségen már azt vallotta, hogy látott, de még messze voltam. Mögötte mentem, balra működtetett irányjelzővel.
Irányjelző nélkül fodult be elém balra.
Az ütést a jobb térdem kapta és így billentett ki az egyensúlyomból.
A barátom még megelőzte és végignézte a tükörből, hogy elkezdtem előzni, a kisgyerek meg bekanyarodik elém.
Mégis kihozta az ügyészség, hogy egyikünk sem hibás.
Na ennyit a magyar büntetőjogról.
Ezért írtam, hogy ügyvéd nélkül egy tapottat se tegyetek!!!
Ha már megtörténik a baj, de miért pont a korlátnál? Nekem se előtte se utána nem volt akácfa, csak ott ahol fellökött a kisgyerek. Egyébként remélem gyorsan rendbejön a barátod!!!
Sportmotorokon meg még új korában selyempapírba csomagolva elrakják a gyári idomokat, felraknak pályaidomokat, aztán eladásra vissza a gyári és mint karcmentes, pályán soha nem használt, nem dohányzó hölgy tulajdonostól eladó
Mintha a szalonban lett volna kiállítási darab
Most már van pár karc de még mindig teljesen újszerű pedig 17 éves
Bár annyira azért nem volt izgalmas futam, de monaconál élvezetesebb volt
3-at látott engem már nem.
A rendőrségen már azt vallotta, hogy látott, de még messze voltam. Mögötte mentem, balra működtetett irányjelzővel.
Irányjelző nélkül fodult be elém balra.
Az ütést a jobb térdem kapta és így billentett ki az egyensúlyomból.
A barátom még megelőzte és végignézte a tükörből, hogy elkezdtem előzni, a kisgyerek meg bekanyarodik elém.
Mégis kihozta az ügyészség, hogy egyikünk sem hibás.
Na ennyit a magyar büntetőjogról.
Ezért írtam, hogy ügyvéd nélkül egy tapottat se tegyetek!!!