én múlt évben eladtam mind, az összes kacattal együtt
még egy félkész sugaras pörgető van amit el kellene adni de mindig elfelejtem lefotózni amikor arra járok
haver mondta már hogy megcsinálja kicsi pénzért a belét profira, de nincs kedvem már evvel kínlódni
Ini, inkabb ne. Nem azt írod ami történik, erre most rossz a rálátásod. Nem tudom mennyi ideig és mennyi családdal méhészkedtél de itt nagyon nagy butaságokat irsz.
Nem csak a büdös parasztot kell egyébként szidni, teny hogy a gazdák nagyrésze akasztani való barom. De vannak idióta méhészek is, teljesen kizsakmanyolják az állatokat, van amelyik baszik rájuk csak szedi el a mézet közben a környező méheket fertőzi atkával.
Rengeteg az olyan méhész aki csak a pénzt látja bennük, ilyen-olyan pályázatok stb.
a cukor lenne a legkevesebb baj a mézben
de lassan annyi minden egyéb szar lesz benne hogy ehetetlen
amúgy az itteniek is etetik minden szarral csak hogy el tudják szedni az összes mézet tőlük
amíg én évi 10-15 kilót szedtem ki egy családtól ( volt hogy 5 kiló jött csak ki) addig vannak olyanok akik ennek több mint dupláját
leszámítva azokat a becsületes vállalkozókat akiknek azért volt csak a méh hogy a pénzüket tisztára mossák
nekik még a legszarabb évben is 30-35 kiló akácot hozott egy család, amikor a többieknek átlag 5 kilót
Amúgy annyira már nem buli, a cukorral és édesítőszerrel összebaszott külföldi import lenyom mindent. Alig eszek már mézet, max ha néha hozzájutok egy-egy ismerős megbízható cuccához.
szabadon már alig vannak, az elszökött rajok pár évalatt kihalnak az atka miatt
egyenlőre még szerintem elég jó szinten van tartva az állomány, de ismerek már pár embert aki feladta
sajnos ezt egyre többen elfelejtik
a büdös köcsög parasztok néha olyan mérgezéseket csinálnak hogy szegény méhészeknek több milliós káruk van egy-egy bunkó paraszt miatt
Átviszem neked, a szín passzol a mentális betegségedhez, csak írj egy címet privátban. Hidd el, egyedül megyek, 80 kg vagyok, nem kell fosni, sört is hozok.
még egy félkész sugaras pörgető van amit el kellene adni de mindig elfelejtem lefotózni amikor arra járok
haver mondta már hogy megcsinálja kicsi pénzért a belét profira, de nincs kedvem már evvel kínlódni