Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még valamit magára vesz azt teljesen befordul
Ma sajna nem volt időm, bár tervbe volt. Szalagkorlátnál, anelyik a zsóry előtt van vagy 400m, és valami kis áteresz van alatta. Elég hosszú szalagkorlát, a baloldali áteresz utáni részen. Tegnap voktam ott, a kék gumikesztyű még ott volt. Találtam még pár apróságot azokat összeszedegettem'
Elvitte a nagymama 2 evi nyugdijat a K5 sargafekete rendberakasa,egyszer 2 felnit taccsratett katyu miatt egyszer meg elutott egy szegeny bambit.
Szia! Gurultatok ma? Én voltam Kövesd felé. Szalagkorlátnál volt a barátod esete? Ott láttam helyszínelést az aszfalton.
A szavak közölnek az (akasába) írt emlékezés sugall.... utóbbiban igyekszem (vagyok) ... de emlékszem arra amit írsz
szegeden a zászló utca végén...
Hol? Neten, mint egyesek, vagy az utcában?
Mi baja lett, azonkivül, hogy elment az esze. De az meg eddig se volt.
Én ma ilyet láttam
Kicsit azért meglepő volt
És arra se tellet neki?
Szép.
Hogy őszinte legyek én arra emlékszem, hogy esett az eső és az úton sáros átfolyások voltak, aztán amikor odaértünk a tóhoz, fönt valaki elzárta a csapot, majd néhány pillanat múlva kisütött a nap. A patak becsatlakozásánál valami zsilipféle volt, ott időztem egy kicsit, talán a nap hatására egyszerre megszólaltak a fűben az apró kis muzsikusok, majd a tó felszíne is apró köröket rajzolt... ne pont ráláttam az erdészeti faházra.... akkor éreztem azt hogy ez nem is a valóság. Tele volt ott minden élettel, a többiek szóltak hogy indulni kéne, én voltam a túravezető de még maradtam volna, fel se tűnt hogy egy órája voltunk ott...
Nem tudok olyan kifejezéseket mint Te, de attól még érezhettem ugyanazt, azt viszont tudom hogy jó volt ott, de igazából mindenütt jó, csak nem elég hozzá a szem...
Az tegnap ugralt el a teraszon kereszben,meg jo hogy a foxi a fotel es a radiator kozt hüsölt.
Béka
Teljes beke.
Ebbol lehetne galeria.
Jav. : erre
Hét év fizikai idő lehetőségében megélt részvalóság számunkra a hely, minek varázsa a teremtett jelen. A primordiális alapelem szeletei térben és időben...de etrr TE is emlékszel
Avagy a békakirály birodalma... mesevilág, minden túlzás nélkül!
Malomvölgyi tó ölelésében
A bmw sek mind ilyenek.
én meg kidobtam a pénzt a senara
jah es szaladgalok mar feloraja a szobaban osszevissza es tuti a hang minoseg.
Lehessen villantani a fagyizo elott,es meg egy lcd kijelzoje is van bibíí.
Tudja a franc mivel kompatibilis.
Amugy kocsiban,meloba menet mindig szol a music fm,meg a petofi.