Darazsírtó spray.
Bontottunk egy faházat, mondanom sem kell darázsfészek volt az egész. Befújtam a két fal közötti résen alul meg folyt ki a sok döglött darázs.
Nem volt velük több gond.
Viszont direktbe kell ráfújni, mert ha úgy használod mint a chemotox, akkor nem ér semmit.
A petpalackos-cukros téma csak egy bizonyos százalékot fog meg, a fészek vidáman él tovább.
Még az jutott eszembe, hogy fúrok egy 2 mm-es lyukat a redőnydoboz belső oldalán, bedugom a spray csövét és amit kiszól, aztán ledugózom.
előtte mérgezd le őket utána csinált a tokot
van valami szálló rovarokra méreg,nevére nem emlékszem egyszer vett ilyet az asszony, a légy leesik menet közben ha eléri, a darázs biztos keményebb de nem éli túl
amúgy meg kettespetbe pár 8as lyuk középre és egy kis ecetes cukros víz halomra fogja a darazsakat
Ismerősöm kimaxolta a darázsirtást egyszerűség terén:
Felülről szabadon álló fészek, éjszaka ráhúzott egy erős kukás zsákot, alul gyors kötegelővel összehúzta, bedugta a méreg flakon kis csövét, teli fújta, majd másnap felvágta a zsákot és leverte a döglött kast.
Tuti le nem szedem addig, amíg ki nem nyírtam a darazsakat, utána már mehet a szigetelés. A télen költöztem be, nem bántottam a fűtési szezonban, de a következőre már megcsinálom az ablakokkal együtt.
Halonnal oltó "kicsit" lehűti őket,nem fognak zizegni ,aztán egy üres cementeszsákba beleverni,majd vagy 2 lityi benzin vagy valamilyen tűztér,oszt haladjunk!
Jó a kazán,csak bé kell gyútani
Pedig más megoldás nincs
Reggel korán fújd be méreggel akkor kb mind bent lesz
Redőny tok fedelet vedd le szilóval kend körbe vastagon, tegyél rá fólia csíkot aztán tedd a helyére
Ha megkötött vágd le ami kijött, ekkora a fóliát is le tudod húzni
Régebben az egész rokonság ablakait így szigeteltem
Szabad térben, udvaron vagy bárhol szétfújnám őket egy flakon méreggel, de a régi fajta redőny doboz befelé is szivárogtatná a mérget, a bánat lélegezze azt be.
Bontottunk egy faházat, mondanom sem kell darázsfészek volt az egész. Befújtam a két fal közötti résen alul meg folyt ki a sok döglött darázs.
Nem volt velük több gond.
Viszont direktbe kell ráfújni, mert ha úgy használod mint a chemotox, akkor nem ér semmit.
Még az jutott eszembe, hogy fúrok egy 2 mm-es lyukat a redőnydoboz belső oldalán, bedugom a spray csövét és amit kiszól, aztán ledugózom.
van valami szálló rovarokra méreg,nevére nem emlékszem egyszer vett ilyet az asszony, a légy leesik menet közben ha eléri, a darázs biztos keményebb de nem éli túl
amúgy meg kettespetbe pár 8as lyuk középre és egy kis ecetes cukros víz halomra fogja a darazsakat
Féktisztítóval fújd le őket és kész. A würthössel jó messzire és pontosan lehet lőni.
Felülről szabadon álló fészek, éjszaka ráhúzott egy erős kukás zsákot, alul gyors kötegelővel összehúzta, bedugta a méreg flakon kis csövét, teli fújta, majd másnap felvágta a zsákot és leverte a döglött kast.
Jó a kazán,csak bé kell gyútani
Reggel korán fújd be méreggel akkor kb mind bent lesz
Redőny tok fedelet vedd le szilóval kend körbe vastagon, tegyél rá fólia csíkot aztán tedd a helyére
Ha megkötött vágd le ami kijött, ekkora a fóliát is le tudod húzni
Régebben az egész rokonság ablakait így szigeteltem
De mi lett volna ha ég a tűz a kazánban???