Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem mindegy csak finom legyen. Itthoni sörök nagyrésze ihatatlan húgylé.
De ott a kajszi pálinka, az sem lesz mindegyikből finom. Azt mondta az egyik termesztő hogy olyan fát kell ültessenek aminek a termése ízetlen vacak mert az bírja leszedés után sokáig és mehet külföldre. Tesómék vettek egy házat, az udvarban van egy kajszi fa, egy baracknak több íze van mint egy egész ládának amit a barackosnál veszek
Ne öntsd a tűzre
Adok cserébe fáradt olajat az is ég
Na vazz. most vettem olyat, akkor bele se öntsem, inkább egyenesen a tüzre vele?
Igen, de a sört meg épp hogy a szárazanyag tartalom határozza meg. Állítólag az is töredéke minőségü mint ezelőtt pl. 200 évvel. Azaz jóval több árpa és maláta hozzáadásával sem lehet olyan sört csinálni mint anno.
A szilvával kapcsolatos meglátásod helytálló.
astrán öntött tárcsa van kb 10x annyi gépmunka mint a lemez vágás
régeben tudtam miből van a féktárcsa de már nem emlékszem a sima lemez kb 300ft kilója ez kb 4-5x drágább
kb 2 kiló egy 25x25-ös lemez amiből simán kijön a 220as tárcsa
kb olyan rablás mint a kondigépek.......
S235JR - alias "bilivas"
Najó, de ez versenyacélból készített percíziós müszi!
Persze az is lehet hogy ugyan olyan sima C40-es acél, mint az Astrában
az astrára a 2 hűtött eéső féktárcsa szűk 10 ezer volt
a ténérére hátra a 220as meg 24 ezer
mindkettő berembo
és a ténéré tárcsa még nem is igazán volt szépen vágva sima lézervágott lemez
Az enyém fuxot kapott, aranyból.
Van ikyen. Új motorra nem telik de ha tellett majomra kell higy jusson banánra is. Mondjuk a gyári 340E lett volna. Így betéttel együtt megúsztam kicsit 150E alatt.
100e-ret kiadni 2 vékony fémdarabért...................ja,a gastrára jó 3 kilós fémdarabból 2db kerül 16e-be.
Annyira nem volt horror. Nem olcsó de nem is rossz
Átengedem lehetőséget a gyengébb márkatársaknak akkor!
Nem,inkább csak kibaszottqurvadrága.
Motort vettem nem alkatrészeket.
Én tavaly cseréltem. Drágaszág.
Hát nem gyönyörűséges ?
Maradjunk annyiban hogy a székelyeknél nem nagyon érik be olyan gyümölcs amiből jó pálinkát lehetne főzni. Szilva van néhol de abbol meg ugye inkább csak erőset lehet mint jót.
Sör az viszont van jó mert sok tiszta forrás van.
A gixerbe nem is lesz jó a 7100, az inkább a hondákban és hasonló, precízebb motorokban jó :)
Tudhatnád hogy ITT, MI mindenhez IS értünk

Amúgy most hogy mondod, anyám vegyipari gépész mérnökként dolgozott sokáig. Én is dolgoztam a Richter gyógyszergyárban. Ennyi támogatással nem lehet gond egy, rektifikáló oszlopot összerakni a haza hordott alkatrészekből, azt mehetnek a fenébe a gagyi desztilláló berendezések
Ki az a GP Pilot?
Nekem is eleinte király volt! Most hogy van benne 3000km már szar.
28756km
Szintén. Faterom hordta be kamionos volt világ életébe...
Nekem a robogóban 5100-el ez a bajom! Akkor nem Motult teszek bele, ha a 7100 sem jobb. Mondjuk azért Xado-t sem öntök bele.
Régebben a meggylikőr egész iható volt ami teli volt meggyel
A többi rettenetes piát nem szerettem
Igaz akkor még elég fiatal voltam