Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Béláim az úrban:
http://youtu.be/q4V_VrBTXQo
No igen, de ezt ki mondja meg? Attól, hogy én kijelentem a faluvégi Béláról, hogy minek neki a szabadság hisz úgysem élne vele attól ez még egyáltalán nem biztos, persze ha nekem érdekem fűződik hozzá, hogy Béla ne legyen szabad mert még a végén kínos kérdéseket tenne fel akkor persze én is azt mondom, hogy minek neki a nagy liberóság, legyen csak neki jó ha a szolgám lehet. No meg ha a Béla és az összes felmenői is szolgák voltak akkor ha én liberózni akarnám akkor azt előbb el kell neki magyaráznom, hogy az mit is jelent és mire menne vele vagy ha ő már nem értené meg akkor a gyerekének az iskolában......persze nekem mint szolgatartónak nem érdekem, hogy a Bélák felszabaduljanak.
Bár nem a kedvenc együttesem, de van egy két jó számuk amit szeretek tőlük.
Jó erre a tempóra csapatni a Hungárián
reménykedni lehet...... akár a feltámadásban is
de az ember sosem szabad, valamitől mindig van függőség aztán amíg nem tudjuk a napenergiát hasznosítani mint táplálékforrást addig szopás marad az élet
mert ha van mondjuk 100 hektár földed állatod stb 100%-ban önellátó vagy akkor mondhatnád azt hogy szabad vagy, de mégsem, hiszen ezt fenn kell tartani
vagy ha van egy céged akkor sem vagy szabad bármennyire is jövedelmező, hiszen a cégtől függsz
stbstbstb
Az emberek 99% nem tud mit kezdeni a szabadsággal.
Lehetnénk szabadok? De hát a többségünknek nem tartottak stukkert a buksijához, mégis megnősültünk!
Nincs azzal semmi baj ha szereted a szolgalétet.....csak ne akard másoktól elvenni a reményt, hogy lehetnek szabadok is.
Bár a kínaiak szerintem haladnak,csak lassan.
A megvalósítás volt a gond.
Igen, remek a srác.
ilyen idősen csak rá kellett volna már jönnöd hogy nincs szabadság és sosem volt, és nem is lesz
ez egy olyan eszme ami egész jól hangzik papíron....amúgy a kommuniuzmius se hangzik ám szarul leírva
Mert nem lehet értelmezni amit írtál.
Igazad lehet, ezek mocskos kis lipsik, szabadság kéne, hát még mit nem!
Nem igaz! Az a the best!
Mert?
ennek az eredetije is olyan foshalom szar depressziós zene volt hogy ettől már tizenévesen az öngyilkosság kezdett foglalkoztatni....
a téli leálláson kívül nem zavaró az alkohol benne
legalább tisztítja a rendszert
Ez a verzsön is érdekes: http://youtu.be/P6Q8eIVvDfM
Mennyire?
Az a szuper attól szuper hogy nincs teleb@szva kukoricalével ! Semmi baj nem lesz ! Baráti körbe csak 100-assal járunk , hasonló okok miatt !
Ahhh,smartphone,úgy szar ahogy van.
Na ennek fuss neki még egyszer.
Nekem vna ojan ücs9m
Nem hiszem!
Igen!