Rég néztem Tasit,de most jól szórakozok.
Amit elmélkedik egy gyakorlatilag szétgyalázott,rommátört,majd házikendácsban összegányolt tigeren az vicces.
KB 30 mp alatt kívűlről,telefonos videó alapján látszik hogy max a blokköntvény és a váz ami nem kiált bontóért.
A kárörvendő örömest ülteti embertársait a gyóntató székre, vallatja őket, hogy aztán hátuk megett örömmel dörzsölhesse kezeit; igazán sok ember kérdezősködik tőlünk, hogy végehossza nincs föltevéseivel, látszólag barátságos megjegyzéseivel kicsalja minden titkunkat. Ilyen emberektől óvakodjunk minden körülmények között. Felismerhetők igen könnyen. Kérdéseik rendesen olyan dolgokra vonatkoznak, melyeket örömest elrejtenénk, melyeket mi legbensőbb tulajdonunknak tartunk és nem szeretnők a tömeg tekintetének és bírálatának kitenni.
Meg ugye a másik, hogy nem az Atrához hanem a Diesel Fiat Pandával szoktak példálozni mert ugye az fogyaszt kb. úgy mint a Prius.
Astra mennyit is fogyaszt neked?
Így teljesen reális. A diesel motorok kétségtelenül hatékonyak. A toyota motorjának hatékonysága is kb. ott van, csak még megfejelték a hibriddel, hogy a nem hatékony üzemmódokat kiküszöböljék.
Toyota nem meri számokkal kiírni de az 5literes skála felénél van ilyen üzemmódban nekem is. Illetve óra szerint 75-85 környékén van motorral haladva az optimuma. 50-el haladva már 5litert mutat, viszont itt már az idő nagy részében ki van kapcsolva a motor és villannyal gurul.
Ja, csak sokan komolyan gondolják. Én meg mosolygok hogy jönnek amikor egy Prius kaliberű nagy, kényelmes, jó teljesítményű és jól felszerelt autót hasonlítanak valami 500 kilós bevásárló kocsihoz. A Simsonom nekem is 2 liter alatt fogyasztott, de még sem hasonlítom mert a bringa még mindig jobb....bár valaki egyszer kiszámolta, hogy a bringázás miatt megnövekedett étvágy sem olcsó ám
Jó hát mérten én is már ennyit, és nem leejtőn alapjáraton, hanem Normafa-Vecsés között városon át. De azért ezt nem tekintem reális fogyasztásának azért mert a forgalmi körülmények szerencsésen kedveztek.
a 21 éves kombi f astra ami vagy 200 kilóval több mint a yaris(gondolom a légellenállása is szarabb) 3 személlyel (bár én simán kiteszek kettőt szóvak 4 személlyel) gázzal 8 liter alatt eszik normál 80-100 tempó mellett volt amikor 7,3 volt hogy 7,5
mindezt egy gagyi keverős gázzal ami kb zsiguli szintű technológia, a szekvenciális gázszett kb 1 liter spórolás lenne
tehát ha számolunk egy 230as átlag gáz árral és egy 400 forintos benzinárral akkor az astra 4.5 liter benzin alatt "eszik"
szóval bekaphatja a suzuki
de is yaris is, mert 3(4) személlyel az se enne sokkal kevesebbet
ja és az az örvös galamb is ami ideköltözött a fánkra olyan hangja van mint egy mtz traktornal
Amit elmélkedik egy gyakorlatilag szétgyalázott,rommátört,majd házikendácsban összegányolt tigeren az vicces.
KB 30 mp alatt kívűlről,telefonos videó alapján látszik hogy max a blokköntvény és a váz ami nem kiált bontóért.
Szerintem neked a fóbiád a magamutogatás:)
Vélhetően egy ruppótlan senki vagy aztán itt okositasz mindenkit
Astra mennyit is fogyaszt neked?
Másak az elképzeléseink a nagyról,KB az aszma kategória beltérben.
Nem vagy mostanában túl aktív, motorozol te eleget?
Pontosabban az NC750-et vezettem DCT-vel de annak pl. kurvajó.
Toyota nem meri számokkal kiírni de az 5literes skála felénél van ilyen üzemmódban nekem is. Illetve óra szerint 75-85 környékén van motorral haladva az optimuma. 50-el haladva már 5litert mutat, viszont itt már az idő nagy részében ki van kapcsolva a motor és villannyal gurul.
mindezt egy gagyi keverős gázzal ami kb zsiguli szintű technológia, a szekvenciális gázszett kb 1 liter spórolás lenne
tehát ha számolunk egy 230as átlag gáz árral és egy 400 forintos benzinárral akkor az astra 4.5 liter benzin alatt "eszik"
szóval bekaphatja a suzuki
de is yaris is, mert 3(4) személlyel az se enne sokkal kevesebbet
ja és az az örvös galamb is ami ideköltözött a fánkra olyan hangja van mint egy mtz traktornal