Ez mondjuk nem semmi. Nálunk ilyenek nincsenek mi a villany felhasználásában remekelünk minap rendeltem be egy villanymotor javítást aminek az áráról most ne beszéljünk. Az viszont elárulható hogy a motor 600 Kw-os. Nem, nem írtam el hatszáz Kw-os
A kettő ami szétrobbant!!!! azok még újjak voltak!
Cseréltem egy főkapcsolót aztán hív a főni 1 óra múlva, hogy mi a f@szt csináltam a ....frsz.-ú kocsival, mert a tűzoltók most oltották el
Már irtam a végrendeletemet, mikor kinyitották az akkuteret, hogy a 2 új aksi cella zárlatos lett és felrobbant. És nem az én hibám volt, csak k..va nagy mákom, hogy nem akkor robbant amikor bekötöttem.
Bár munka közben úgy nézünk ki mint a Darth Véder....
Ha jól tudom szulfátlanít is ilyenkor, bár ha az aljában annyi összegyűlik, hogy ezáltal rövidre tudja zárni az egymás mellet lévő cellákat na akkor lesz kuka az akku.
Cseréltem egy főkapcsolót aztán hív a főni 1 óra múlva, hogy mi a f@szt csináltam a ....frsz.-ú kocsival, mert a tűzoltók most oltották el
Már irtam a végrendeletemet, mikor kinyitották az akkuteret, hogy a 2 új aksi cella zárlatos lett és felrobbant. És nem az én hibám volt, csak k..va nagy mákom, hogy nem akkor robbant amikor bekötöttem.
Bár munka közben úgy nézünk ki mint a Darth Véder....
Meg olyan amit megszórtunk porcukorral
megye/város: Nógrád megye\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\',sellerTelephone = ',sellerMobile =