Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tanuljátok már meg, ha lopjátok a szövegem, hogy PROFESSIONÁLIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az akksit nem töltöttem soha és nem is fogom. Még a gyári van a Gixxerben...
Jól tudod !
És az is igaz hogy a generátor is maxra tölti az akksit csak ezt nem pici árammal teszi hanem max fesszel max töltőárammal , és csak a névleges feszültségnél szabályoz le , azaz az akkumlátor teljesen töltött állapotában !
Micsoda marha okos vagy ! Ha lenne ráérős időd télen eljárhatnál hozzám a fűnyírótraktorral kicsit kerülgetni hogy töltse fel az akksit , aztán van egy T5-is amit havonta egyszer használunk és az új szarok állóhelyben is zabálják az akksit , erről még le sem veheted , a kompi miatt mert laptop kell újra tanítani mindent ! Elárulom ebben 10 éves lesz az akksi , és hibátlan , mégpedig a csepptöltésnek kö9szönhetően . Na ezzel a vassal nem kell járőröznöd ! Ezenkívül van még egy autó , a nagy zizim , meg volt robogóm is ! Szóval hagyjuk a hülyeséget hogy itt felváltva körözgessek . Mikor ép eszembe jut rápottyan a töltő , azt ha egy hétig van rajta akkor egy hétig !
Ez inkább karbantartó töltés
Mikor tele van az akku és leesik egy kicsit a töltöttsége, ilyenkor kapcsol be a töltő míg el nem éri újra a 100% töltöttséget. Hallani mikor ki be kapcsol a töltő. Úgy tudom ez a csepptöltés.
Minden motorhirdetésben is ő szerepel!
Télen gondoltam.meg ugye a generátor sose tölt 100%-ra egy aksit
És mi az a csepptöltés, azt is tudod? Vagy csak azt, hogy marha hasznos... Vazz...
Talán. Én inkább használom a járművet.
Én is rászoktam havonta 2-3 nap csepptöltés mármint ilyenkor télen.
Mondjuk én havonta ráteszem az aksit,azt tán még jót is tesz neki..
Ápropó a LIDL-ben láttam olajleszívót.Az mekkora villantás.
Ez milyen érv, hogy régóta használod? Nem mindegy mennyi ideje van meg? Az ember 2-3 évente egyszer tölt akksit, ha mondjuk két járműve akad otthon. Egy akksi 3-5 évig bírja. Melyik sarokba dobjam, hogy egy ilyen kistekercses gombelempukkasztóra három év garit adnak? Normális ólomakksi töltőt az ember az életben csak egyszer vesz.
aszittem pogácsát fognak venni
Van ennél komolyabb is!

http://a.disquscdn.com/get?url...
Apropó professzionális GP dolog.
Michelin Power slic A.Mifánterem,jó vagy nem,használt már ilyet valaki?
Ha igen határ szar,űrteknikka stb?
Csak ez onnan indult,hogy írogatták itt az időjárást meg ilyenek,erre iróniának beírtam a pogácsát,azóta meg mindenki komolyan veszi
Ami professzionális motortéma,felkerült a hátsó gumi a felnire,jobb mint a moci meg a kipufogó reláció.
Nameg a sértődött EGO ha nincs lájk.
Nem bizony én is azt vettem
Állítólag a proc.vezérlése ugyanaz mint a 20on ezresnek. Én is ilyet használok évek óta és tökéletes motor akkuhoz.
Régóta használom ezeket a töltőket , többet is , a családba is vetettem mindenkivel , eddig egyet sikerült megölnőm , kinthagytam a napon töltés közben , megsült kicsit és szétfolyott a háza ! Amúgy a mocikhoz a legpraktikusabb ! 5500ft és 3év gari azért nem olyan rossz ! Hasonló tudású /3.6 A / automata csepptöltők 20e ft-tól indulnak , és ezek még csak ledesek , nem is digitálisok !
Melyik resze?
Amugy de, ez a jellemzo mostanaban
A regin az arrowt imadtam, olyan volt az elhelyezese, mint amilyen az r6on szokott lenni.
Ne is, ez nem az az oldal!