Jól tudod !
És az is igaz hogy a generátor is maxra tölti az akksit csak ezt nem pici árammal teszi hanem max fesszel max töltőárammal , és csak a névleges feszültségnél szabályoz le , azaz az akkumlátor teljesen töltött állapotában !
Micsoda marha okos vagy ! Ha lenne ráérős időd télen eljárhatnál hozzám a fűnyírótraktorral kicsit kerülgetni hogy töltse fel az akksit , aztán van egy T5-is amit havonta egyszer használunk és az új szarok állóhelyben is zabálják az akksit , erről még le sem veheted , a kompi miatt mert laptop kell újra tanítani mindent ! Elárulom ebben 10 éves lesz az akksi , és hibátlan , mégpedig a csepptöltésnek kö9szönhetően . Na ezzel a vassal nem kell járőröznöd ! Ezenkívül van még egy autó , a nagy zizim , meg volt robogóm is ! Szóval hagyjuk a hülyeséget hogy itt felváltva körözgessek . Mikor ép eszembe jut rápottyan a töltő , azt ha egy hétig van rajta akkor egy hétig !
Mikor tele van az akku és leesik egy kicsit a töltöttsége, ilyenkor kapcsol be a töltő míg el nem éri újra a 100% töltöttséget. Hallani mikor ki be kapcsol a töltő. Úgy tudom ez a csepptöltés.
Ez milyen érv, hogy régóta használod? Nem mindegy mennyi ideje van meg? Az ember 2-3 évente egyszer tölt akksit, ha mondjuk két járműve akad otthon. Egy akksi 3-5 évig bírja. Melyik sarokba dobjam, hogy egy ilyen kistekercses gombelempukkasztóra három év garit adnak? Normális ólomakksi töltőt az ember az életben csak egyszer vesz.
Régóta használom ezeket a töltőket , többet is , a családba is vetettem mindenkivel , eddig egyet sikerült megölnőm , kinthagytam a napon töltés közben , megsült kicsit és szétfolyott a háza ! Amúgy a mocikhoz a legpraktikusabb ! 5500ft és 3év gari azért nem olyan rossz ! Hasonló tudású /3.6 A / automata csepptöltők 20e ft-tól indulnak , és ezek még csak ledesek , nem is digitálisok !
És az is igaz hogy a generátor is maxra tölti az akksit csak ezt nem pici árammal teszi hanem max fesszel max töltőárammal , és csak a névleges feszültségnél szabályoz le , azaz az akkumlátor teljesen töltött állapotában !
http://a.disquscdn.com/get?url...
Michelin Power slic A.Mifánterem,jó vagy nem,használt már ilyet valaki?
Ha igen határ szar,űrteknikka stb?
Nameg a sértődött EGO ha nincs lájk.
Amugy de, ez a jellemzo mostanaban
Ne is, ez nem az az oldal!