Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondom hogy veréb vagy vazze.... jössz a szar dumáddal, mert már csak pislogni tudsz...
Nem lámPÁVAl, hanem szívvel kell keresni az embereket, mivel csak a szeretetnek nyílnak ki a szívek.
Amikor a veréb fészket épít az erdőben, csak egyetlen ágat foglal el. Amikor a szarvas a folyónál a szomját oltja, csak annyit iszik, amennyi a gyomrába fér. Mi azért gyűjtögetünk, mert üres a szívünk.
Szerintem bölcsebb lennél, ha hallgatnál, BMW-s porfilkép, bálna motor, amihez utánfutó kell, mert nem akarsz bogaras lenni.
Nem én kezdtem, nekik tetszem ennyire, hogy mindig belém kötnek.
ne húzd fel magad kicsi páva... bár, most azért meg kell kövesselek, inkább veréb vagy
Nagy nagy sötétség van a fejedben, nem tudod a szavak jelentését. Nem csoda hogy nem találsz motort magadnak. A ratyi nem tudom mit jelent, így nem tudok rá reagálni, nem tudom mire gondolsz. Valami tükörre?
Hoppá, más:

Készül a Sión egy evezős verseny, lenézek, beülök valamelyik hajóba, húzunk pár 200-as sprintet, végre egy kis sport.
Ne marakodjatok b@sszátok meg!
Menjetek ti is oszt baszassátok neki.
Mi kezdődik? Egyáltalán tudod mi a ramedli? Vagy csak random okoskodsz mit a pávával.
Csak így érted meg, páva nyelven szólok hozzád ratyikám. Ohhh, bocsánatot kivánok, ratyikák csak az Aprilius tulajok lehetnek.
itt semmi sem változott
kezdődik.... már megy a ramedlizés... nemsokára eljutunk a ratyizásig is
Jujjci? És én vagyok a páva? Elébb kicsit nézzetek utána a szó jelentésének, ramedlik!
Jujjjci...ne csináld ezt páva.
Amikor egy barátság olyan mélyre nyúlik, hogy már nem is barátnak, hanem egynek érezzük magunkat a másikkal, akkor azt a köteléket nagyon nehéz elszakítani. Így amikor rajtunk múlik, melyik társunkat áldozzuk fel egy másikért, kit mentsünk meg annak kárára, azt nem könnyű eldönteni.
Hogyne.
Én pedig tudom! Tudod valaki vesz is motort, nem csak évekig tervezi.
Óvatosan az új gumival, nehogy ledobjon a hátáról az olasz csődör.
Kéééépzelem...
de ki ám.....
Tehát soha!
Van, hogy évente 12 ezret megyek, szóval Lalika nem olyan vagyok mint te, aki csak oldalakon keresztül meggyőzni magát miért nem vesz végül.