Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen jószág ez és mit kérsz érte?
Akkor nem vagyok valamkire való motoros, évek óta nem mentem 5000/év sőt volt, hogy 1000-et sem, 2003-as a sövö és 47 van benne, 2010 óta a mienk és akkor vettem 19-el, én nem tekertem, ha előtte igen akkor tekert, de kicsi az esélye.........van aki nem használja, ezért is árulgatom......
Aaaaaaaaa, rá se néztem volna, tuti kamu. Kis japánok szétrúgatták azt már a gyárban az udvaron!
Ja köcsögök a szalonban tuti tekerték mert az enyémben 3km volt az órájában, és még be is csomagolták ládába hogy újnak nézzen ki
Újabb szerencse sztori?
Basszus, akkor lehet a CBR-emet is tekerték?
Vannak kivételek, de nem arra kell alapozni. A Thalia is szerencsés fogás volt, mégsem abból indulok ki.
Attól mentsen meg engem a sors, hogy én azt a CBR-t átvegyem.
Ezek a kivételek,nem az általános.
Deeee a cbr 20 éves és 2. gazdás,adok hozzá másik blokkot is.
vettem már autót 18 évesen gyári gumikkal, 90 e km-rel, bácsitól. Sőt. A szomszédban volt egy nő, aki nem foglallkozott a garázzsal, amiben a megboldogult nagypapa zsigulija állt. A garázs teteje rászakadt az autóra. Bontásra elvállalták, 27 e km volt az órájában.
A tied 1 gazdás és nem 20 éves, kiesett a mezőnyből.
Kezdjem előre tekerni?
Én ezt azzal szűröm ki, hogy valamire való motoros felhasználó minimum 4-5000 km-t megy évente...ezt felszorzom a motor életkorával és ami alatta van, az már nekem kapásból gyanús, csak fél szemmel, hunyorogva merem nézni.
Hozzátenném hogy az 50ezrest tízen ezer km használtam még és olyan hangja volt mint a,gyári újnak
A,ktm motort még nem sokat használtam, de nem is nagyon fogom évi 1000km távokkal sokáig jó fog lenni
Enyémben egyikben szűk 50 volt
A mostaniban szűk 30
88 és 2001 évjárat
Somán kiszűröm hogy kamuzik valaki
Volt olyan motor amit meg de néztük mert a gazdi nem volt szimpatikus
Egy tucat cia elemző is,a,véremben van
szövegek *után*
Na ne szórakozz, te egy 20 éves motorban elhiszel 50 ezer km alatt bármit is? Vannak szép mesék, svájci orvos lányáé, meg kapuzárásos fater hétvégi motorja, meg ilyenek, de ezek után a szövegek kell sürgősen elköszönni és lelépni.
Mindenki zavarodott ma?
A vfr-ben 91 ezer van (bár szerintem az is 191 ezer) az St2-ben 70 ezer és lehet, hogy érdekli MZ beszámítás.
Nem nézek meg olyan motort, amiben 50 ezer km alatt mutat a számláló, visszatekert foshalmazok nem érdekelnek.
Azért a 20éves fosért a 300is sok
Max akkir ér pénzt ha első gazdás és egy,70 éves tatától veszed meg, 20-30 ezerrel, mert a kapuzárádi pánik idején azt hitte ha motorozik több pinát fog
Akkor rc36/2 legyen !!
Agybajt!