Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

{os2
De te nem tudsz értelmesen beszélgetni
Fogyatékosokkal kurva nehéz, itt meg kevés a pszcihológus
Abba sötétség az úr.....
Függőlegesen hogy a,fenébe kell hegeszteni?
Lentről felfelé teljes káosz, fentröl le majdnem jó de ha van áram elolvad minden a gecibe, fél centis szakaszok még elfogadhatóak, ha kisebb az áram fullszar az egész
Ráadásul kigyulladt a pólóm is, egész jól lepörkölte a hasamról a bundát
Ha volt gazdája simán jó mindenben.Kicsi az esélye amilyen öregek de nem kizárt,van egy fanatikus rajongótábora.
Ódivatú forma.
Más:

Honda VFR 750 szériáiról van valakinek tapasztalata? Minden érdekelne, 20 év utáni megbízhatóságuk, alkatrész ellátás, hosszú távú kényelem, szélvédelem, fogyasztás.
Áh,csak kialakult egy megalapozott emberismeretem.
Instagram, látom, hogy mindenki kam Hiába Gucci a gang, ha viszi a kocsim a bank Viszi a kocsim a bank, viszi a kocsim a bank Ay, ay, ay, ay, chill, chill - sose volt tele a tank Kell, hogy fitt legyek, csirke rizst egyek, nincs se liszt, se tej, adj egy kitkat-et Rég nem ízlelek, nézd a víz lever, egy hete edzek, adj egy big mac-et Kiteszem, mit eszek - marhát Holnap befigyel a farhát Posztolok a buliban és a budiba sunyiba tolok egy barnát Nekem a sziget a Maldiv - neked a sziget a Margit Instán isten király - titokba töltöm a Marbit Hitelek, kiveszek albit, hitelek - fizetek albit Üres a zsebem, de bele kell szarni, lövök egy szelfit, ilyen a party Azt hiszik bejött az élet - de gecire le vagyok égve Mindenki nevet a képen, nézd meg, mindenki tele van lével Faszom, a csajom is lépne, faszom a csajom is lépne Nézd meg szeret a képen, csak ez a lényeg, tolom a fészre...
Te kívánod a fájdalmat biztos
Asszem kifogyott a citatum.

http://www.litera.hu/hirek/a-t...
Bazzz, tuti NAV-os a nagybácsi, annyi a szekrény maffiádnak.
Mondjuk VR állba akart verni,bár a minap valamit mondott hogy elintéz máshogy.
Régebben még valahogy a mindennapi táncrend része volt, hogy az emberek egymással szóba elegyedjenek, aztán ezeknek az időknek vége lett. Épp, mint annyi minden másnak, ami élhetőbbé tette ezt az országot meg ezt a dolgot, az életet. Mióta válság van - időtlen idők óta, a kezdetére nem emlékszik már senki -, azóta kis hazánk lakosai egy emberként vesztették el a kedvüket. Nagyjából mindenhez, de ahhoz mindenképp, hogy megszólítsák egymást, beszélgessenek. Hogy mondjanak a másiknak valami kedveset. Minek, gondolják. Ő se mond nekem. Különben is: kim ez nekem? Tán rokonom? Alig ismerem. Tehetek én róla, hogy a szomszédomba költözött? Én se háborgatok senkit, engem se háborgassanak.
A beszélgetés: háborgatás.
A megszólítás: zaklatássá változott.
Nem foglakozik ilyen silány emberekkel! Ha neki ez kielégülést okozz.....
Internetes zaklatás, állítólag komoly dolog, egészen biztosan komolyan fogják venni a rendőrségen az innen bemásolt dumákat...
Több barátot szerez a terített asztal, mint a helyes gondolkodás.
Azért érdekli a duma,izzad mint palotapincsi a kóreai étteremben.
Jelentsd fel
A barátok olyanok, mint a kő a falban: az első, mely leomlik, maga után vonja a többit.
Ezért nem is érted, amit írtam. Nembaj, Bimmeres profilkép az van!
Nem érdekel kivagy! Lekakikálom! Csak ugye pár kretén itt képeket tesz fel a fiamról, persze azt nem veszitek észre...
Nekem se akar az agyam sorvadni
Pedig egy 80alatti intelligencia áldás a mai világban
Pedig egyik nap ittam egy sört is de nincs változás...
Van agyad?
Kihez beszélsz?
Kinek?