Igen, szűk a baráti köre, de az húúúú de micsoda csodás emberekből áll, akik nem érdekből vannak mellette...már ha vannak barátai, bár akkor nem itt baszná a rezet.
Clamilla, előre szólok, én csak hétköznap, munka közben vagyok itt, nem véletlen.
A barátságot nagyra tartom. De manapság az emberek félnek barátkozni, inkább a haverság, a bratyizás megy. Az érdek nélküli barátság inkább magatartási forma.
Az, ami túlságosan nagy tűzzel lobban fel, ugyanolyan hamar ugyanannak a tűznek a martalékává válik. A tűztől pedig sokan félnek. Megégetni magukat, fájdalmat érezni, sebeket szerezni senki sem szeret. Úgyhogy abban a pillanatban, ahogy véget ér a varázslat, már próbálják is kiverni a fejükből azokat a pillanatokat, amikért élünk, (...) lehetetlenbe vágják a fejszéjüket, mert bizony ha valaki hatással van rád, azt nem tudod csak úgy kiverni a fejedből, akármennyire is kontroll alatt akarod tartani az életedet.
Troll. Provokál. Nem az a lényeg hogy logika, vagy összefüggés legyen, hanem hogy harapjon rá valaki.
És valaki mindig meg is teszi, szóval boldoggá teszitek
Le kell tiltani a picsába, és akkor nem olyan kommenteket kell egész nap olvasnom, ami a --- nevű felhasználónak válaszol, hanem lehet értelmes dolgokról picsogni, mint a hüvelygomba, meg a gyereknevelés, esetleg a tehenek gördeszkázása
Mert ha az lenne vele foglalkoznál
Igen, szűk a baráti köre, de az húúúú de micsoda csodás emberekből áll, akik nem érdekből vannak mellette...már ha vannak barátai, bár akkor nem itt baszná a rezet.
Clamilla, előre szólok, én csak hétköznap, munka közben vagyok itt, nem véletlen.
Ravasz
Már félredugni se merek mert néha besül a technika
Felduhitettetek.
És valaki mindig meg is teszi, szóval boldoggá teszitek
Le kell tiltani a picsába, és akkor nem olyan kommenteket kell egész nap olvasnom, ami a --- nevű felhasználónak válaszol, hanem lehet értelmes dolgokról picsogni, mint a hüvelygomba, meg a gyereknevelés, esetleg a tehenek gördeszkázása