Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs fenn,így nehezebb eladni.
Figyelj már pöcsömöccse! Nem tudom ki az a Clam, de ha hasonló a felfogása, mint nekem, akkor jó arc lehet!
K5 Ezres ponyvávval takard le, sárgafeketében!
Megnézem.
Jajjj Clam, ugyan olyan vagy mint régen...

("ki az a Clam, írjátok le, jujjjj miről beszéltek")
Nem birkózom,csak ha kedvem van dolgozom rajta,néha,úgy 3 hetente egyszer belefeccölök mondjuk vasárnaponta 2 órát.
És gyakorlatilag kész,valami pályaidom szett kéne lomiból,meg az első-hátsó teleszkópot kéne rendbetenni,féket varázsolni ami fog is.
Míg van rá műszaki mehet utcán is,de mivel a csereblokk nem papíros munkás a következő vizsga mert a régi blokkba kell életet lehelni a vizsga erejéig.
Árulni max bontva fogom,de inkább megtartom kísérleti malacnak.
Nyaranta a másikkal motoroznék nem szerelnék,az csak változatos kikapcsolódás.Ha van hozzá kedvem.
Állítólag Dóri feltette pár hónapja, én mondjuk nem kerestem és nem is láttam, de volt aki hívott igaz elég régen volt.
Szégyellem is, mikor megállok vele valahol azonnal letakarom egy busát ábrázoló ponyvával.
Azok mocik! Nem MOTOROK!
Annak nem tudom, én vettem addig is.
A hahura fel kéne tenni?
500 ért sisakot veszek!
Na ja a bútorosnak elég szar...
Annak mi értelme, hogy valaki évek óta csak venni akar motort?
Itt valakinek soha nem lesz élete...
Az mi a tarka fasznak tart motort? Sok értelme van...
Hahun fent van?
Van ilyen! Egyik ismerősömnek nincs benne 10 ezer és már elmúlt 10 éves a motor.
Nem volna rossz csak gyenge
Állítólag égő olyan ezressel menni ami 150 ló alatti
Itt valakinek soha nem lesz motorja....
Pedig mindig csak azt láttam, hogy itt birkózol vele, nincs kompresszió, stb-stb. Most kész és el akarod adni? Most már érdekelne, hogy milyen ára van.
Valamiért nem áll rájuk a szemem, maradok az St2-nél.
Nagyon pöpec ki cucc,olyan a hangja már mint egy motornak,pöcc,röff,megy,vilgít,dudál,megállni csak később fog.
A vicc vhogy bármit szedek szét mindig marad egy halom csavar meg bizbasz.
És az összes nyomorával együtt sincs benne 40e.
SV1000 és 8 körül, alkuképes, de öccázé nem annyira.....
Múlt évben 500at mentem, idén 450
Bár az idei évnek nincs vége de már letakartam a motort