Repkednek a fogyatékos megbélyegzések a világban. Pedig, azt gondolom, hogy mindenki az... Valakin jobban látszik, más egy tökéletesnek tűnő álarc mögé rejti.
ejj de ismerős, hosszabb haja volt mikor találkoztunk báár 2hete még én is kopasz voltam
Nagy ügy, én is a lepke súlycsoportba tartozok
Nem lehet mindenki Ini féle medve
Ez?
Kétlem.
Nem ő a clam,Ő a VR kolléga.
Fullos ketrecharcos.Igaz lepkesúlyban,nem is értem mit hezitált mert szerintem a nézése alapján engem 10 mp alatt lerendezne úgy hogy kórházba kerülök.
Mindkét szülőd volt sötét mikor nem gondolkodott el a születésszabályozáson.
Sajnos a génkészleted öröklöd.Nem a te hibád az hogy mennyire fogyatékos vagy.
Az azért érdekelne hogy intézed el a fajtát ha arra sincs bátorságod hogy velem összehozz egy találkozót.
A 800-as már teljesen más árkategória, kipróbáltam pár motort és már csak kettő van versenyben, a VFR 750 és az St2.
Mindenképpen sport-túrát szeretnék, országúti mindenest, amivel lehet haladni, van szélvédelme és kényelme is, 500 ezerig.
Gs500-ért meg főleg ne.
Jól ellehetett vele dumálni, meg tévedni a vérosban
Nagy ügy, én is a lepke súlycsoportba tartozok
Nem lehet mindenki Ini féle medve
Kétlem.
Nem ő a clam,Ő a VR kolléga.
Fullos ketrecharcos.Igaz lepkesúlyban,nem is értem mit hezitált mert szerintem a nézése alapján engem 10 mp alatt lerendezne úgy hogy kórházba kerülök.
Sajnos a génkészleted öröklöd.Nem a te hibád az hogy mennyire fogyatékos vagy.
Az azért érdekelne hogy intézed el a fajtát ha arra sincs bátorságod hogy velem összehozz egy találkozót.
Mindenképpen sport-túrát szeretnék, országúti mindenest, amivel lehet haladni, van szélvédelme és kényelme is, 500 ezerig.