Közlekedtem már, és nem kellene. Esetleg talán az x3-om ami tetszik de inkább egy roadster z3 vagy z4 akkor. Terepen nem járok, ha billegni akarok majd hajókázni megyek.
Magyarán mondva, ma se kell motorozni. Tegnap (és ma is) robogóval mentem a kajáért, de nem volt melegem. De mint tudjuk a robogó annak ellenére se motor, hogy két kereke van, meg benzinnel megy. Az élet ezernél kezdődik.
ezt olvastam én is mondjuk az elég fura hogy csupa terepre nem alkalmas luxus gépet mértek csak fel. X3-X5 Volvo-k tehát nem azokat amik effektív képesek is terepen való lendületes közlekedésre csak azokat amik 5 milla fölött kezdődnek és általában csak azért nagyok hogy a városban messzebbről is jól látszanak.
Ha felmérnék a Nívákat meg szamurájokat azt még valahol megérteném mert azokkal tényleg ki lehet menni terepre és talán kevésbé is fájna a népnek. (bár az is biztos fájó pont valakinek)
Reggelt! Nana, motorról (és részeiről) még véletlen se szabad, az nem ide tartozik!
Jelentem ma Makó cityben 1 fokra ébredtünk, tömören buzi hideg van
Ja és pogit este ettem
Vigyék lesz@rom. Amúgy sem ülnék bele többet akkor. Amit tudnak lenyúlnak így is a póóór néptől... De a motort nem adom akkor inkább felgyújtom. Azért pl. egy X6-os tulaj képét megnézném mikor elhajtanak vele a háza elől...
Jó reggelt Pityu!
Kv meg volt, pogi helyett sajtroló.
Ha felmérnék a Nívákat meg szamurájokat azt még valahol megérteném mert azokkal tényleg ki lehet menni terepre és talán kevésbé is fájna a népnek. (bár az is biztos fájó pont valakinek)
Jelentem ma Makó cityben 1 fokra ébredtünk, tömören buzi hideg van
Ja és pogit este ettem
Na ki a mai időjós?
Pogit evet má valaki?
Vagy a motorokról akartok beszélni?
Nem csak nekem,bar a portfolio szeint meg a handej se olyan csunya mint azok.