Pontosan ez az egyik ok. a Másik meg az hogy alapból nem veszek a neten olyan dolgot látatlanul ami a védelmemet szolgálja. A mostani sisakomért is elmentem Esztergomig hogy megnézzem és felpróbáljam. Ami az életemet védheti meg azt nem a netről rendeljük vagy jó lesz vagy nem alapon. Annak illeszkednie kell és tartósnak kell lennie. Még akkor is ha úgy mint én az alsó polcon nézelődünk. Lehet hogy valami olcsó de ha szar akkor úgy a lehető legdrágább cuccot vettem.
Na meg nem árt felpróbálni azokat a göncöket. Saját példa: eddig L-es nadrágot és kabátot hordtam (használt, vaterás cuccok), aztán a két ünnep között rászántam magam a Shox 3 layer garnitúrára. Majdnem megrendeltem netről az L-est ebből is, de szerencsére van nálunk (Kalocsán) egy kis motorosbolt, aki a Shox-nak is viszonteladója. Fel is tudtam nála próbálni az L-es göncöt (volt készleten), és azonnal kiderült, hogy nadrágból M-es kell ebből a fazonból Az nem volt éppen készleten, pár napra beszerezték, a shox-os áron.
Nem még nem még mindig nézelődök. Azóta rájöttem hogyha nem is túl áramvonalas a jelenlegi az már legalább van, azonban kellemesebb hőérzetű nyári dzsekim meg egy rendes nadrágom viszont nincs, szóval átterelődött a figyelmem ezekre. Tervek szerint a hosszú hétvégén elgurulok a Shoxba Fehérvárra körülnézni. Mert a neten már mindent szarrá túrtam de ott nehéz kézzel megfogni megnézni mi milyen. Szóval most itt tartok.
Mielőtt rágondolok?
Ilyen tekintetben elég maradi vagyok. Fiúk a lányokkal dugjanak (esetleg lány-lány kombó) de fiú-fiú párosítás nálam nem játszik . Akár mekkora sztár is a fiú (már ha az) .
Elhiheted hogy túl tudok az ilyen betámadásokon lépni. 5 évig voltam egy nem túl közkedvelt közműszolgáltatónál hibabejelentő diszpécser. Kaptam ott hideget meleget. még sem lettem idegroncs. Megtanultam az ilyet elengedni a fülem mellett. Szóval nem igazán tudnak az ilyen emberek izgatni.
Es hogy ontopik legyek: szikrazo napsutes, de a frizura tart.
Reggel egy piros-fekete 07-08as 600RR-t lattam az oktogonnal.
hja, es meggyes fornettit ettem reggelire!
Jól látod nagyon. Az életben általában elvárható (sőt alap) az őszinteség. De itt kiteszed és mindjárt céltáblává válhatsz. Van rá példa, de inkább nem írnék neveket.
Úr Isten, és csak most szóltok?!
Ilyen tekintetben elég maradi vagyok. Fiúk a lányokkal dugjanak (esetleg lány-lány kombó) de fiú-fiú párosítás nálam nem játszik . Akár mekkora sztár is a fiú (már ha az) .
Reggel egy piros-fekete 07-08as 600RR-t lattam az oktogonnal.
hja, es meggyes fornettit ettem reggelire!