Nekem nincs azzal a résszel bajom 26 éves fejjel szerintem beismerhető hogy a malac előtt csak rotyogón ültem. Akinek nem tetszik azoknak van még hely a gerendán részemről :-)
Áh még festem,tudod ez olyan munka amit ugyan össze lehet csapni de sokkal jobb jól elnyujtani és legalább 10-15 topikba beírni hogy sajnálatot keltsek mindenkiben hogy milyen nehéz nekem az életem.
Pedig már bőszen csinálom a hurkot.
Akkor most mit csináljak? Ezzel a szégyennel nem lehet együtt élni.
bogyo is mit képzel a Gs-ével. Te a kis szörnnyel? ÁÁÁÁÁÁÁ
Nem kérlek, heteró vagyok, van már 2ő unokám is! Azért ezek tetszenek, mert nejem jár az autóval vagy 90% ban de inkább több. Viszont ezt a 3ombetűs márkát favorizálja ő is. a kis monster meg elég. Ha barátom lecseréli az S2R-t akkor lesz az enyém. De ha esetleg ezek ratyi kategóriák akkor bizonyára az vagyok. Most teljesen idegállapotba kerültem ezek miatt.
Hát a reggeli idő ellenére (Kocsin szélvédő jégtelenítés volt) most már kifejezetten jónak mondható idő van. Csicseregnek a madarak meg süt a nap. Kéne egyet fordulni az biztos. De sajna index javítás végett a motorom megint a műhelyben rostokol :-(
nem vagy te veletlenul meleg ? Z3-z4 meg a kismonster
X3 az is noi auto, kis picike. Utalok visszaulni a passatba, alacsony, nem latok elore, nincs az a biztonsagerzet hogy barkin atmegyek
( Kb2 hete benn van a motorban,köszöni jól van)
Akkor most mit csináljak? Ezzel a szégyennel nem lehet együtt élni.
bogyo is mit képzel a Gs-ével. Te a kis szörnnyel? ÁÁÁÁÁÁÁ
De hogy rákívánnék e azt határozottan kizárnám.
Jah és pogácsa nem volt,idő hideg de napos,ma se indítottam be motort.
Alkatrészjelentés,ma gumizok motort ha ez számít.
Meg én csak féléletet élek félezres motorral.
X3 az is noi auto, kis picike. Utalok visszaulni a passatba, alacsony, nem latok elore, nincs az a biztonsagerzet hogy barkin atmegyek