Mert ahhoz hogy tobább tartsa baromira le kell szigetelni. 15-18 cm szigetelés, födémen főleg, háromrétegű ablakok stb. Nagy felületen a hőveszteség jó szigetelés mellett is számottevő.
nem kell figyelni,orankent egyszer rakni ra.
Meg ossze kell rakni az automata fustgaz szelepet a kemenyben es az is hofokra allitja magat.A pellet dragabb.
most olvasom csak rendesen
6-11ig ott kell figyelni? én télen sokszor már 8 kor alszok
akkor már inkább pellet és automatán töltse, már ha fával akarnék szívni
pont ezert van a bonyolult rendszer,alapbol ket kulo futesi kor van .
Es a helyseg magassaga miatt ket ezer literes puffer.35 kw os kazan van.
este 6 kor elkezded rakni ,oranken egyszer,11 re 80 fokos mindketto.Ezutan hagyod leegni es a rendszer automatikusan tart egy 19 fokot,masnap estig.
én utáltam a központi fűtést anyáméknál az volt
ha nagy volt a hideg akkor este meg kellett rakni a kazánt rendesen, ekkor volt 27 fok, reggel meg 20 se volt
mire hazajöttem a suliból már érezhetően hideg volt, ganézhattam ki a kazánból és kezdhettem tüzelni
szóval vagy izzadtál vagy fáztál
pedig nem is a legvékonyabb lapradiátoraink voltak
a gáz fasza szeptemberben vagy amikor kezd hűvösödni bekapcsolom és április-májusig megy ugyanolyan hőfokon
Sugar Daddy A palid egy Sugar Daddy Ha kérne is súgd át neki Szexért ad zsugát neki Az arcon túl sok a festék Folyton műtteti a testét A pénzedért kapsz egy estét Minden kurva példaképe lett Kylie
Bárcsak reggel ne látnád Magadat össze nem hánynád Tiszta makeup a párnád
neki van ezernyi hektár erdeje......bár én akkor se baszakodnék vele inkább eladnám a fát és vennék rajta gázt..... meg mercikocsit arany karkötőt meg ilyesmit
Meg ossze kell rakni az automata fustgaz szelepet a kemenyben es az is hofokra allitja magat.A pellet dragabb.
6-11ig ott kell figyelni? én télen sokszor már 8 kor alszok
akkor már inkább pellet és automatán töltse, már ha fával akarnék szívni
nem szeretem a 20 fok felettit,plane ejszakara.
gondolom ha kint -15 fok van még ennyi sincs
Es a helyseg magassaga miatt ket ezer literes puffer.35 kw os kazan van.
este 6 kor elkezded rakni ,oranken egyszer,11 re 80 fokos mindketto.Ezutan hagyod leegni es a rendszer automatikusan tart egy 19 fokot,masnap estig.
ha nagy volt a hideg akkor este meg kellett rakni a kazánt rendesen, ekkor volt 27 fok, reggel meg 20 se volt
mire hazajöttem a suliból már érezhetően hideg volt, ganézhattam ki a kazánból és kezdhettem tüzelni
szóval vagy izzadtál vagy fáztál
pedig nem is a legvékonyabb lapradiátoraink voltak
a gáz fasza szeptemberben vagy amikor kezd hűvösödni bekapcsolom és április-májusig megy ugyanolyan hőfokon
Bárcsak reggel ne látnád Magadat össze nem hánynád Tiszta makeup a párnád
Nekem jobb.Elég jó a rendszer.Nem csak egy kazán és kész.
Az tény hogy a gázkazán régi.Így gazdaságosabb nekem a fa.
Erdészetből.
szóval egy 30nm lakásba nem jó a fa
Nagy a ház.