Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert ahhoz hogy tobább tartsa baromira le kell szigetelni. 15-18 cm szigetelés, födémen főleg, háromrétegű ablakok stb. Nagy felületen a hőveszteség jó szigetelés mellett is számottevő.
Nincs jól szigetelve a ház, vagy baromi nagy vagy nem padlófűtés van vagy miért csak 1napig bírja tartani?
Amugy meg lusta vagy.
nem kell figyelni,orankent egyszer rakni ra.
Meg ossze kell rakni az automata fustgaz szelepet a kemenyben es az is hofokra allitja magat.A pellet dragabb.
most olvasom csak rendesen
6-11ig ott kell figyelni? én télen sokszor már 8 kor alszok
akkor már inkább pellet és automatán töltse, már ha fával akarnék szívni
Direkt ennyire van beallitva,ket kulon termosztatral.Ha kinn -15 van akkoris ennyit tart.
nem szeretem a 20 fok felettit,plane ejszakara.
a 19 se egy vad hőfok.......
gondolom ha kint -15 fok van még ennyi sincs
pont ezert van a bonyolult rendszer,alapbol ket kulo futesi kor van .
Es a helyseg magassaga miatt ket ezer literes puffer.35 kw os kazan van.
este 6 kor elkezded rakni ,oranken egyszer,11 re 80 fokos mindketto.Ezutan hagyod leegni es a rendszer automatikusan tart egy 19 fokot,masnap estig.
én utáltam a központi fűtést anyáméknál az volt
ha nagy volt a hideg akkor este meg kellett rakni a kazánt rendesen, ekkor volt 27 fok, reggel meg 20 se volt
mire hazajöttem a suliból már érezhetően hideg volt, ganézhattam ki a kazánból és kezdhettem tüzelni
szóval vagy izzadtál vagy fáztál
pedig nem is a legvékonyabb lapradiátoraink voltak
a gáz fasza szeptemberben vagy amikor kezd hűvösödni bekapcsolom és április-májusig megy ugyanolyan hőfokon
Sugar Daddy A palid egy Sugar Daddy Ha kérne is súgd át neki Szexért ad zsugát neki Az arcon túl sok a festék Folyton műtteti a testét A pénzedért kapsz egy estét Minden kurva példaképe lett Kylie
Bárcsak reggel ne látnád Magadat össze nem hánynád Tiszta makeup a párnád
Mért amikor a nyenyőcéről intek lámpánál egymás mellett állunk azt elfordítja a fejét a kis buzi.
Nem tudom.
Nekem jobb.Elég jó a rendszer.Nem csak egy kazán és kész.
Az tény hogy a gázkazán régi.Így gazdaságosabb nekem a fa.
Erdészetből.
itt a barátom
én utálom mindet....
Kúl jó az a töltő!
SMARTPHONE
minél nagyobb a ház annál jobban megéri fával szarakodni?
szóval egy 30nm lakásba nem jó a fa
Ezt őszintének érzem,úgyhogy köszönöm.
A fa még mindig olcsóbb.
Nagy a ház.
dukátti meg lidl töltö...... van képzavar nem kicsi
Talán azért mert csöppet elvont dolgokon filózol.
Nem is rossz ötlet, csatlakozok én is és közömbösítem az út porát
neki van ezernyi hektár erdeje......bár én akkor se baszakodnék vele inkább eladnám a fát és vennék rajta gázt..... meg mercikocsit arany karkötőt meg ilyesmit